Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia_26

porodówka na Inflanckiej w Warszawie

Polecane posty

Gość klaudia_26

Witam, Planuje rodzic na Inflanckiej, proszę o informacje jak tam jest , czy nie ma problemu z podaniem znieczulenia , czy męża wpuszczą bez problemu na porodówkę?? Za wszystkie informacje z góry dziękuję.

Gość mamachichi
tu jest taki duży topik o tej porodówce, opinie są raczej niekorzystne, ale ja i moje 2 bratowe tam rodziłyśmy i jesteśmy zadowolone, to było w latach 2007, 2008, 2009, 2010, z tego 2cesarki a reszta siłami natury, ja rodziłam bez męża i bez znieczulenia, ale tak sama chciałam, bratowa z mężem i ze znieczuleniem, nie było problemu

Gość klaudia_26
no właśnie ile kobiet tyle opinii, jeżeli nie Inflancka to jakie szpital polecacie?? Grom wie co w tego typu sytuacji robić? Sugerować się opiniami innych czy ....??? a poród tuż, tuż

Gość mamachichi
wszystko zależy jakie się ma wymagania, na inflackiej jest "masówka", lekarze zmęczeni, to fakt, ale ja nie mając tam ani lekarza prowadzącego ani swojej położnej nie doświadczyłam żadnej przykrości, krocze było chronione do ostatniej chwili, tzn w końcu mnie nacięli ale miałam tylko 2 szwy, a córka 4300g ważyła, nie bolało mnie szycie ani zdejmowanie szwów, położna laktacyjna bardzo miła, tyle, że nie zawsze dostępna, poza tym córka miała sporo badań, położne od noworodków w większości bardzo miłe

Gość klaudia_26
dziękuję za info, raczej już zdania nie zmienię i pojadę na Inflancką. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Bez wpadania w panikę. Najważniejsze, aby dzidzia urodziła się zdrowa i mną się dobrze zaopiekowano. Pozdrawiam słonecznie:)