Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisienka wisienkowa

jak golicie nogi? bo ja zawsze na sucho

Polecane posty

Gość wisienka wisienkowa

zawsze tak robiłam, a mam prawie 30 lat, jadę maszynka na sucho i nic mi nie wrasta, mam nogi gładkie. te pianki i żele to pic na wodę, aby się mażą

A jak jak mi się zdarzyło na sucho to miałam krostki i podraznienia straszne. Ale żeli i pianek teżnie używam, podczas kąpieli jak włosy zmiękną to się dobrze goli:)

Gość wisienka wisienkowa
nie mam krost, nic, super skóra :) dlatego zawsze się dziwię, po co te pianki dla kobiet :) skoro najlepiej na sucho. Pod pachami tak samo :) chyba tak przyzwyczaiłam moją skórę.

Gość aaaasre
a ja gole pianka do golenia mego męża ale wkurza mnie to bo mam po goleniu czarne kropy i wstyd mi wychodzic w tych gownianych nogach

ja na samym początku goliłam na sucho, bo nie wiedziałam, że można inaczej i moje nogi wyglądały wstrętnie, jakbym chora na coś była także nie mów, że najlepiej na sucho ;) zależy od osoby, ale swoją drogą jakby się przyjrzeć pod jakimś sprzętem to skórę musisz mieć nieźle zoraną

Po prostu Twoja skóra jest mniej wrażliwa. Podrażnienia robią się z szarpania naskórka przez maszynkę, ja to mam nawet na mokro :O A na sucho to już wgle A elektryczne nie naruszają tak naskórka.

Gość quququq
przeciez na sucho mozna sie zaciąc łatwo

Gość uewrbgr
ja jade na mokro, tzn albo na pianke albo na... mydlo (dove najlepsze) :D:D kiedys sprobowalam na sucho, to myslalam, ze sie wsciekne- nogi mialam jakbym w krzaki wpadla i do tego okropnie szczypaly :D no albo depilator ;)

Gość wisienka wisienkowa
wiedziałam, ze mnie objedziecie, ale tak po prostu zawsze robiłam i nie zamierzam inaczej, z ciekawości zapytałam, czy ktoś tez tak robi :) nic mi się nie sypie, bo potem nakładam balsam. nie mam zoranej skóry - mam najzupełniej normalna .

JA się golę od zawsze na sucho i tez mam skórę idealną :) Także nie jesteś wyjątkiem autorko.

Gość poranny sen
ja też golę na sucho, samą maszynką :D a myślałam że ja jedna :D

Gość wisienka wisienkowa
hehe, nie jestem sama :) zawsze robiłam z tego tajemnicę, trochę głupio mi było, np. przed koleżankami za młodu :) bo one te balsamy do golenia nakładały, albo spienione mydło