Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie eto

Mojemu facetowi nie przeszkadza to, że ktoś może mnie zobaczyć nagą

Polecane posty

Gość wkurza mnie eto

lub pół nagą :O Zawsze myślałam, że faceci nie lubią kiedy ich kobietę ogląda ktoś inny, jednak w jego przypadku jest inaczej co mnie niesamowicie wkurza. Przykładów na to jest mnóstwo. Np. kiedy jestem w przebieralni to on wtedy otwiera drzwi na oścież i wszyscy w sklepie mogą mnie zobaczyć, kiedy się przebieram w domu wieczorem wtedy on włącza światło i widać mnie przez okno. Seks również z chęcią uprawiałby przy włączonych światłach i otwartych oknach itd Ostatnio zrobiłam pewien test. W weekend wynajmowaliśmy domek w ośrodku agroturystycznym. Oczywiście wszystkie okna i drzwi jak zwykle były pootwierane. Na zewnątrz chodzili ludzie. Wtedy ja postanowiłam założyć strój kąpielowy (w każdej chwili mógł mnie ktoś zobaczyć) A on? Nic. Myślałam, że chociaż w tym momencie coś zrobi, zasłoni mnie, czy chociaż by coś powiedział... Jednak się przeliczyłam. Jego definitywnie to nie obchodzi :O Co o tym sądzicie?

Gość ooo a gdzie
u mni ejest odwrotnie :D

Gość jak masz co pokazać
to ma satysfakcję, że inni się napalają a on dziubdzia.

Gość wawawawawawawawawhgyfyuf
Hm nie wiem. Mój facet też nie należy do tych, co im przeszkadza jak założę zbyt krótką spódniczkę czy bluzkę zbyt dużo odsłaniającą. On czuje się wtedy dumny, że ma taką laskę :D Może Twój ma podobnie.

Gość MAX 22
Nie traktuje Cię powaznie a tylko jak ciało a raczej rzecz, ma satysfakcję ze niech wszyscy widzą jakie on cialo ma do przelecenia. Nie powinnaś mieć takiego idioty za faceta , spuść go w kiblu niech wszyscy widzą przy otwartych drzwiach.

Gość wkurza mnie eto
Już bym wolała żeby było odwrotnie. Sama jestem wrażliwa na tym punkcie. Nie lubię kiedy mnie ktoś ogląda nagą/pół nagą a on jeszcze mi w tym przeszkadza :O Już wrzeszczałam na niego za to nie raz ale jego to nie rusza. Mówi, że nikt mnie przecież nie widzi

Gość zona zazdrosnika
U mnie tez jest wrecz przeciwnie, nawet do przesady :P Kiedys wyszlam w krotkich spodenkach to tak sie poklocilismy, ze musialam sie do domu wrocic i przebrac w spodnie! A byl upal wtedy jak nie wiem co ,,lato bylo :P Zgadzam sie z Maxem powinnas go spuscic w kiblu niech wszyscy widza..

albo lubi jak kazdy facet zazdrości mu dziewczyny albo ufa ci bezgranicznie i wie ze jestes jego : )

Gość czerwone kolare
ja myślę, że on po prostu niewychowany jest i ma inne granice, niż Ty. Otwiera te drzwi i zasłonki, bo nie pomyśli, że się możesz wstydzić. Sam pewnie by się rozebrał do naga gdziekolwiek i nie przyszło mu do głowy, że Ty nie. Jednym słowem - wytresować do należy w tej kwestii.

Gość wkurza mnie eto
Czasem myślę, że może on po prostu jest trochę inteligentny inaczej i naprawdę nie zdaje sobie sprawy, że ktoś może mnie zobaczyć nagą/półnagą. Przypomniałam sobie, że jak byliśmy nad morzem to on chciał się kąpać nago. Kategorycznie mu tego zabroniłam i powiedziałam, że jeżeli to zrobi to wtedy ja też będę paradowała nago przy ludziach. Początkowo nie uwierzył w moje słowa jednak po moich zapewnieniach, że tak zrobię się opamiętał. Na samym początku naszego związku przeszkadzało mu trochę, że mam np wg niego za krótką sukienkę czy głęboki dekolt, jednak teraz już to nie robi na nim wrażenia. Jeżeli chodzi o kwestię zaufania to wiem, że ufa mi bardzo, nawet bardziej niż ja sama sobie. Mimo to nie sądzę aby go to usprawiedliwiało.

Nie masz nic takiego czego inne kobiety by nie miały, więc też nie świruj...nikt nie będzie za tobą z lornetką chodził i przyglądał się na twój tyłek w majtkach kiedy stoisz w przebieralni.

Gość powinnaś się cieszyć że masz
luźnego faceta, może naturystę a nie zazdrosnego chorego debila, który partnerkę traktuje jak własność