Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinaaaa

jak ufarbowac włosy?

Polecane posty

Gość malwinaaaa

Mam ciemne (prawie czarne) włosy do ramion, mocno wycieniowane. Niestety ostatnio zrobiły się bardzo cienkie i wypadają. Taka cienka kitka .Mam zamiar obciąć je troszkę i chciałabym jakoś ufarbować, aby kolorem dodać objętości. przez ostanie 2 lata nie farbowałam ich wcale, myślałam ze to je troszkę wzmocni, niestety nic to nie pomaga. Karnację mam troszkę ciemniejszą od normalnej, brązowe oczy. mam 27 lat. jaki kolor polecacie?

Gość a może by tak jakiś
ładny jasny kasztan? :) ja mam chyba podobnie obcięte włosy, też do ramion i też mocno ścieniowane :) albo jakiś odcień brązu może być :) moje włosy też są strasznie cienkie i wypadały mi kiedyś, ale zregenerowałam odpowiednim szamponem, ścięłam, aby je wzmocnić i jest ok ;)

Gość zawsze coś
tylko smołowanie na gorąco zapewni trwałą izolację poziomą , łysych też pokryto papą i są zadowleni

Gość malwinaaaa
a może by tak - a jakiego szamponu zaczęłaś używać? Ja tylko Fructis mogę, po każdym innym mam uczucie ,,nieumytej głowy" jakbym jakąś skorupę miała.

Gość a może by tak jakiś
ja przez jakiś czas używałam syoss, ale ok. 1,5 mies. temu przestałam, ponieważ strasznie po nim puszyły mi się włosy ;/ obecnie używam Wella- wygładzający z połyskiem- bardzo dobry :) włosy są po nim trochę przylizane, ale przynajmniej się nie puszą i można je jakoś ujarzmić. :) aha i jeśli masz puszące się włosy polecam jeszcze jedwab ;) moje właśnie mają takie tendencje ale nie wiem jak Twoje. :)

Gość a może by tak jakiś
:) :)

Gość malwinaaaa
Ja wolałabym chyba puszące od moich przylizanych. Niestety szybko przetłuszczają się, musze myć je codziennie, a i tak wieczorem stają mi takie strąki na czubku głowy. Zero puszystości:(