Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoGoSmart

Brzydki facet ma większe szanse na miłość niż brzydka dziewczyna

Polecane posty

Gość Brzydki facet
Druga strona medalu jest taka, że nie ma brzydkich kobiet. Wystarczy jak dziewczyna ładnie się ubierze (oczywiście w ciuszki w swoim rozmiarze!), i po prostu dba o siebie. Mogę się założyć, że nie jeden facet się obejrzy. A ja jako mało urodziwy facet muszę zdobyć się na odwagę i może dostanę szansę. Dziewczyna poświęci mi trochę czasu, żebym jak najlepiej zarysował swoją osobowość i poczucie humoru. To trudniejsze niż wam się wydaje. Tak więc, nie narzekać tylko brać się za siebie :)

Gość gość
na miłość to nie wiem, ale na związek na pewno.

Gość gość
Brzydka dziewczyna zawsze kogoś znajdzie, brzydki gruby koleś nigdy, no chyba że ma pieniądze, to baby zwracają uwagę tylko na wygląd albo na zasobność portfela, kolesie nie są tacy wybredni.

Gość gość
Powiem tak brzydka dziewczyna ma większe szanse na związek (nawet z nadwagą) bo zawsze się znajdzie ktoś kto będzie z nią dla seksu bez uczuć po prostu żeby r/u/ch\a/ć tyle że nie każda na to pójdzie :). Brzydki facet ma natomiast dużo większe szanse na szczerą miłość, wiem po sobie bo jestem brzydalem a jednak dwie kobiety byłe moich kumpli były we mnie zakochane w tym kim jestem, jakim jestem, ale to nie było bum że mnie zobaczyły i były zafascynowane, po prostu mnie znały baaaaaaardzo długo w przypadku jednej to trwało 2 lata :).

Gość gość
Brzydki/gruby facet nie ma żadnych szans na miłość, no chyba że jest kasiasty, to zawsze się jakaś znajdzie.

Gość nie przystojnyale inteligentny
Ja też nie jestem przystojny ale nadrabiam to życzliwością i empatią dzięki czemu nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów z kobietami i mogę śmiało napisać że ISTNIEJĄ kobiety dla których najważniejszy jest charakter.

Gość gość
nie przystojnyale inteligentny - no dokładnie są takie ale nie takie proste taką znaleźć, powiem więcej trzeba przy takiej kobiecie się wykazywać :) nie można jej zawodzić ale jak się czegoś na prawdę pragnie to jest możliwe :).

Gość gość
Facet musi miec kase ,kobiety maja gdzies wasze serce .Brzydki zawsze nadrobi kasa.Ale niogdy nie charakterem.

Gość gość
Dokładnie. Mało którego pana obchodzi majętność kobiety więc kobieta jeśli nadrabia to namiętnością lub osobowością. Chłop musi być bogaty, atrakcyjny lub jedno i drugie albo skazany jest na samotność. Nie zgadzam się wobec tego z tytułem tematu, bo polecenie na kasę to żadna miłość.

Gość gość
Majętnosc kobiety? Na miłosc moze nie ale na zwiazek tak jak ma kase.

Gość gość
brzydki facet może liczyć nie na miłość a na "związek" z materialistką jak ma kasę a " brzydka " kobieta bez problemu znajdzie kogoś porządnego nie może tylko siedzieć w domu.

Gość gość
ja znam takiego kolesia brzydkiego..ale jak rzucil gadka to laski w kolejce sie ustawialy

Gość gość
bzdury, brzydki facet do tego jak ma nałogi, jest tylko pożałowania godnym satyrem 🖐️

Gość gość
głupi temat by nawet na fb można zauważyć, że brzydkie, grube czy nawet niepełnosprawne kobiety mają fajnego wizualnie faceta, męża a przeciętny facet siedzi na portalach randkowych zagadują do wielu kobiet i mało, która się do nich odezwie.

Gość gość
zalezy jaki facet, ja mam brzydalka z piekna osobowoscia i niesamowitym temperamentem <3

Gość gość
Glupi temat ne majacy potwierdzenia w rzeczywistosci. W zwiazkach czesciej sa brzydkie kobiety niz brzydcy mezczyzni. Nawet przeciet i przegrywaja z kobietami brzydkimi. To kobiety skreslaja za wyglad, wzrost, kolor wlosow, dlugosc penisa, kolor skory itd.

Gość gość
nie prawda :( sam się o tym przekonałem nie raz