Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelpipi

jestem dziewicą a dziś mi się chce tak bzykac... ojjj

Polecane posty

Gość aehehqhqhhrtr
Oblubienica czyz nie mam racji?

aehehqhqhhrtr - poniekąd, chociaż sądzę, że człowiek z kompleksami zachowuje się zgoła inaczej niż Levi. No, ale to nie moja paka.

Gość aehehqhqhhrtr
levi ja sadze ze to jednak bedzie pozniej:)Facet ma byc facetem nie cieplymi kluchami.Ma byc stanowczy,ma wiedziec czego chce.

Gość . . . . . . . . .
levvi JESTEŚ POJEBANY. o to jej chodzi. ale widać tak już masz źle pod kopułą że nawet ciężko ci się domyślic

Przykro mi Levi, ale nie zdziwię się. Będę jednak na tyle dobrze wychowana, że swoje refleksje zachowam dla siebie.

. . . . . . . . . - użyłabym jednak innego słownictwa i bogatszej synonimiki. Pojebany to bardzo obszerne pojęcie:p

Gość aehehqhqhhrtr
Taka Oblubienica warto bysie zainteresowac.Cos czuje ze ma taka szalona nature i ciety jezyczek:)

aehehqhqhhrtr - ojej, same komplementy dzisiaj na kafe:) Jan ie przyzwyczajona do nich jestem:p Nie wiem, ja się zachować. A ty facet?:p

te kobity czasem coś sobie wywnioskują i mimo iż się wiele zmieni to one nadal będą twierdzić że jest tak samo. ewentualnie oczkują od faceta aby wiedział o nich wszystko i znal ich myśli.

Gość aehehqhqhhrtr
Oblubienica tak jestem facetem:)To nie byl komplement tylko takie szybkie spostrzezenie ale mam nadzieje ze trafne.

aehehqhqhhrtr - oczywiście, że trafne. Levi - ty jesteś upośledzony. Nie intelektualnie, ale jesteś, a upośledzenia są niewyleczalne. Chciałeś - masz.

Gość aehehqhqhhrtr
No i rozlala mu mleko:)

I proszę cię, nie pisz "te kobiety", bo nic, ale to nic o nas nie wiesz. Wyobraź sobie, że wiedza płynąca ze stron internetowych często bywa myląca, to raz, a dwa - od teorii do praktyki daleko.

Gość aehehqhqhhrtr
Oblubienica jezeli myslimy o tym samym mleku,to on by go napewno nie doniosl tylko rozlal:)

Gość RixoN
jak jestes dziewica to skad wiesz ze ci sie chce bzykac? -------- Biura Nieruchomości Rzeszów Mieszkania www.iangroup.net

Oblubienica -> już -enty raz ci powtarzam że wiem iż praktyka nie zawsze idzie w parze z teorią a ty nadal swoje że dla mnie teoria i praktyka to to samo ;D

Nie, że to samo:) Widzisz, nadal nie rozumiesz. Wymądrzasz się, jakbyś zęby na życiu pozjadał. A wypisujesz głupoty. No i są jeszcze inne rzeczy, ale tym razem zachowam milczenie.

Gość aehehqhqhhrtr
Oblubienica jakos watpie w milczenie tego cietego jezyczka;) Levi zanim doniesiesz to rozlejesz?:)