Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugomlodazona

Mojej szwagierki podejscie do prezentu

Polecane posty

Gość niedlugomlodazona

Moj maz(mamy juz slub cywilny,niedlugo bierzemy koscielny) uslyszal od siostry zeby nie oczekiwal na prezent slubny bo przeciez on im nic nie dal wiec oni nam tez prezentu nie dadza...Dodam ze jak jego siostra brala slub to on wtedy jeszcze do szkoly sredniej chodzil.Co za ludzie,normalnie zal...Tez tak macie z rodzina?

Gość vanillasky..
oj, przeciez wiadomo,ze autorce chodzi o to co powiedziala szwagierka, ale wiadomo, na kafe zaraz wilkie oburzenie!

Gość hisfjhvina
nie przejmuj sie glupia baba, klasy nie ma i tyle

Gość niedlugomlodazona
Oczywiscie biore slub dla prezentow ;p.Czekalam na taki komentarz hehe.Zrobie zaraz liste i kazdemu wysle,albo powiem ze chce po 1000zl i jak bedzie mniej w kopercie to na sale nie wpuszczam.A tak na powaznie to ja sie przejmuje,wiem ze to kobita bez klasy (i kasy),widzialam ze mezowi jest przykro ze tak wyskoczyla,my wrecz mowilismy ze bedziemy sie cieszyc z waszego towarzystwa i prezent nie jest wazny.Nie wiem po co jej wogule byl ten tekst,mogla powiedziec zwyczajnie ze jej nie stac i tyle.

Gość Ja myślę
A zależy ci? Wiesz ja myślę że ona da wam ten prezent sama po ślubie, jak głupio jej się zrobi że wszyscy dali tylko nie ona. Olej to i już

Gość beata112
po prostu znalazła takie wytłumaczenie,ja nie widzę nic obraźliwego

Gość niedlugomlodazona
Mialo byc ze ja sie nie przejmuje.Nie zalezy mi,fajnie jest cos dostac,ale jesli wiem ze ktos ma kiepska sytuacje to nie oczekuje niczego poza obecnoscia,bo to jest wazne dla nas zeby milo ten dzien przezyc i miec pozniej co wspominac.

hehe ale dowalila:) jasne ze nie zalezy nikomu na prezentach,ale wytlumaczenia w stylu my wam nic nie damy bo my nic nie dostalismy to tak troche nie namiejscu. Chociaz za szczerosc ta babke podziwiam. Powiedziala co myslala a nie dusila w sobie;)

Gość papatkin123
To niech jej powie tak :) KOchana siostro ja nie dałem ci prezentu i ty tez nie chcesz mi dac ale ja bylem sam na weselu więc ty też będziesz:) zapraszam cię samą :D

Gość niedlugomlodazona
Papatkin,dobre!Musze mu to powiedziec hehe.