Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SOLARIUM123

SOLARIUM

Polecane posty

Gość SOLARIUM123

Hej dziewczyny, napiszcie jak czesto korzystacie z solarium, czy opalacie sie w makijazu czy bez. Czy uzywacie tuz przed opalaniem jakiegos balsamu??

Gość tra lalle
solarium nie jest zdrowe i niszczy skóre za pare lat bedziesz pomarszczona

Opalam się w solarium raz w tygodniu - od 7 do 10 minut. Bez makijażu. Niczym się wcześniej nie smaruję, ale po wizycie kąpię się i smaruję balsamem nawilżającym. Aha - chodzę na solarium tylko latem.

Gość sdfsf
ale pyeby zeby latek chodzic na solar jak slonce swieci, to trza mic nasrane we lbie

Gość SOLARIUM123
jestem juz dosc mocno opoalona dla podptrzymania chodze 10 minut raz na okolo poltora tygodnia. uzywam przyspieszacza opalania z tyrozyną z ziaji. Poza tym opalam sie na dzialce:) Dbacie jakos szczegolnie o swoja skore/opalenizne? po opalaniu ??

Gość SOLARIUM123
slyszalam ze po wyjsciu z solarium nalezy odczekac 2 godziny zanim sie wykapiemy. nie wiem dlaczego..?

Oblubienica Kąpiesz się od razu po wyjściu z solarium i przyjściu do domu? - a dlaczego nie? opalenizna Ci zejdzie :P:P! ja sie opalam raz na dwa tygodnie na 10 min, bez makijazu. I takze sie kąpie :P

"nie wolno przez 2 do 3 h sie kapac poniewaz srednio tyle czasu zachodza procesy przetwarzania melaniny w opalenizne, stad ten zapach." No i to śmieszne "zmywanie opalenizny" jest zdecydowaną prawdą.

Aha, dzięki. Czyli nawet na kafe się człowiek może czegoś mądrego dowiedzieć:p Tzn. ja się kąpię tak z godzinę po wyjściu z kabiny.

Gość SOLARIUM123
czuje zawsze po opalaniu ten zapach jednak mi on nie przeszkadza, tez zawsze odczekuje te 2-3 godziny.

Gość solarne syfiary
fuj solarne brudasy, ciekawe co nosicie na swych oblesnych skorach, raz bylam na solarze to m,nie obsypalo po tym gownie solarne syfiary

Gość dddddddddwe
jak tam tandetne ashole?

Mi to strasznie śmierdzi, najgorzej jak laski po solarce latają potem po sklepach, nawet stanąc przy takiej nie da rady, cuchnie na metr. Dlatego ja tez sie kapie w jakąś godzinę po.

Gość solarne syfiary
oblubienica myj sie nim wejdziesz do kabiny brutasie

Gość SOLARIUM123
mam 37 lat, pierwszy raz na solarium bylam po moich 18 urodzinach. nie zauwazylam zeby moja skora byla mocno zniszczona czy wysuszona, Nie narzekam na zmarszczki bo nie sa zbyt widoczne. zreszta wszystko jest niezdrowe i szkodzi, nawet pyszne siweze ogoreczki.

Gość sdawer
mam kolezanke pare lat mlodsza (jakies 5 lat) i wyglada jak stara baba, zmarchy na straszne ...solary tandeciary

Gość SOLARIUM123
znam kolezanke (5 lat mlodsza ode mnie) a "zamrchy" ma o wiele wieksze ode mnie. !!! bezsensu gadacie!! to tez jest uwarunkowane genetycznie.

Wszystko jest dla ludzi, tylko w umiarze. To jakby nazwać alkoholikiem osobę, która w od czasu do czasu wypije piwko.

Gość SOLARIUM123
mam jeszcze jedno pytanie czy po wyjsciu z solarium macie mozliwosc tam nalozenia sobie makijazu? tzn jakies lustro , gdzie znajdziecie tonik mleczko itp.. zeby sie pomalowac gdzy np zaraz po opalaniu iodziecie na miasto.. ?