Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SOLARIUM123

SOLARIUM

Polecane posty

Gość Może z raz w życiu byłam
na solarium, jednak wolę naturalną opaleniznę... i dawkowanie słoneczka, do tego balsam i mamy piękną naturalną opaleniznę. Za darmo:)

Gość SOLARIUM123
gdzie znajdę balsam za darmo??

Gość Może z raz w życiu byłam
widzę, że trzeba łopatologicznie :) Chodziło mi o opaleniznę, za wizytę w solarium zdaje się, płacisz ? Ja za wygrzewanie się na leżaku w ogrodzie nie :)

bylam 2 razy w zyciu bardzo dawno temu i na dodatek zlapalam tam jakies gowno czyt. grzybice wiecej nie pojde, szkoda skory wole naturalne sloneczko ;)

Gość SOLARIUM123
złpapalas grzyba, bo bylas na lozku ktore albo nie bylo umyte albo po prostu zle zdezynfekowane.

pewnie tak bylo, nie wazne jestem antysolara, nie podoba mi sie skora po solarium, slonko masz za darmo i ladniejszy odcien skory po nim

Gość RixoN
po co na solarium w lecie chodzic? w zimie to rozumie ale teraz:o? -------- Biura Nieruchomości Rzeszów Mieszkania www.iangroup.net

Gość RixoN
na slonce wyjdzcie a nie w nocy po klubach siedzicie w dzien spicie -------- Biura Nieruchomości Rzeszów Mieszkania www.iangroup.net

Gość chodziłam na solarę kilkanaści
e lat teraz nie chodze bo miałam podejrzenie czerniaka, ktre na szczęscie się nie potwierdziło, ale co się nażarłam strachu to moje, dlatego omijam solarę szerokim łukiem... A co do tego dlaczego latem a nie zimą, to własnie latem ubieramy sie w krótkie ciuszki i nie kazdy lubi świecić bladością skóry (imą przeważnie to wszystkim zwisa) Ja pracuję w tygodniu, studiuje w weekendy, a jesli już mam wolny weekend to przeważniew nie ma pogody, wiec jesli chodziłąm to własnie dlatego żeby latem nie być bladą, a nie zimą...

Jak mogę np. teraz wyjść na słońce, jak są 24 stopnie i czarne wręcz niebo i tak cały dzień. Wczoraj było nie dużo lepiej. Żeby wyjść na słońce potrzebuję weekendu, wtedy często pogoda się pieprzy. W tygodniu nie mam możliwości wyjazdu. Więc jak się ładnie opalę nad morzem, to później te parę minut na solarium pomaga mi utrzyma opaleniznę do kolejnego razu na słońcu.

opalanie nie jest zdrowe,a szczegolnie w solarium, i wyszla z mody opalenizna, to zalezy gdzie, no tu gdzie ja mieszkam biala skora jest o wiele ladniejsza, ale tu jest slonce prawie caly rok. te solarium to taki trend mody, ja tez chodzilam w Polsce wiele razy, ale dzis tego zaluje, wcale juz mi sie nie podoba opalona skora, kazdy ma swoj gust,

Nie jest do końca prawdą, ze opalanie jest złe... Przecież podczas opalania uwalniana jest wit D, promieniowanie UVB może też być zbawienne dla chorych na łuszczycę, bądź inne problemy skóry. No i oczywiście samo opalanie poprawia humor- przynajmniej mi:)

Gość wasz sposob na ladna opalenizn
ja opalam się bez makijażu, smaruje się specjalnym lotionem który zakupiłam w specjalnym sklepie , zakupiłam ten oto produkt http://www.candeproducts.com/Blackmail-500X-Silicone-Bronzer-Tanning-Lotion-p/ceblackmail500x.htm jest zajebisty odrazu się opalasz na ciemny brąz i opalenizna bardzo długo się utrzymuję przy tym, ma bardzo ładny zapach gruszkowo waniliowy. Polecam również kosmetyki z serii CALIFORNIA TAN oraz AUSTRALIAN SUN do kupienia w dobrych solariach oraz w internecie. Bardzoz dobre balsamy i żele do opalania efekt rewelacja i długo trwały

Gość wasz sposob na ladna opalenizn
polecam