Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fankafana

panowie NIE MYJA RAK po korzystaniu z WC

Polecane posty

Gość łu bu du bu
ale trzymacie tego hooja w łapach a poza tym w ubikacji jest największe źródło zarazków i można się pochorować nie myjąc rąk po toalecie

Gość licznik i mianownik
a po kupce tez nie myjecie rąk?

Gość panie też nie
ostatnio okazało się, że tylko 40% niemców myje ręce po wyjściu z wc... i to nawet jak są kucharzami czy innymi :classic_cool: a potem mamy ecoli :classic_cool:

kazdy facet trzyma fajfusa w ręce więc bakteria muszą pozostać mu na palcach. potem kupuje jedzenie, sam je zjada i jeszcze częstuje innych. fuj.

Gość ::;)
Panie też niestety nie myją.Zaobserwowałam w hipermarkecie,na 5 pań wychodzących z wc,ręce umyła jedna.

Gość u mnie w pracy tez nie myją
spuszczają wodę i od razu wychodzą

Gość u mnie w pracy tez nie myją
panie, bo panów nie mamy w ogóle takie brudasy, ze szok, zostawiają jedzenie na biurkach, wyschnięte liście herbaty w kubkach na weekend a w poniedziałek zalewają to na nowo woda z czajnika z piątku, jak została, bo im się nei chce isc nowej przyniesc :) dobrze, ze siedze w innym pokoju i mam swój czajnik :D

Gość mozilla firefox
ja po szczaniu nie myje, po sraniu zwykle myje

Gość żetonU
kobiety to mają dobrze, kieckę podwinie i przykucnie byle jak i byle gdzie , nawet nóg sobie nie obsika , więc kontaktu z moczem nie było a ręce suche :)

Gość CCC ...
w takiej pozycji to leci po nogach :-P

Gość spunchbob kanciostoporty!!!
ja mam czystego wacka i nie myje jak go dotykam albo glaszcze a jak go glaszcze i poleci bialy nektar na rece to sobie zlizuje , natomiast po kupi emus jest umyc bo brazowe sa < nie uzywam papieru>

no, cóż. ponoć mężczyźnie dzielą się na tych, którzy myją ręce przed i tych, którzy myją je po. widać jest jeszcze kategoria: nie dbam ani o siebie, ani o innych.

Gość gość
pracuję w biurze z inteligentnymi facetami. przychodza do nas obcy w garniturch, elegancko ubrani ale nie widzę, żeby któryś korzystał z ręcznika papierowego więc nie myją rąk. w damskiej toalecie ciągle mamy braki papierów a tam zawsze jest.

Gość gosciowkaa
tez to zauwazylam.kiedys sprzatalam jak przylecialam do dublina.praca w biurowcu itd. u paniusiek zawsze brufnawo,kupy jakies itd, krew, obrzydlistwo, plus-uwaga-ochlapane lustro na CALEJ powierzchni sciany, nie tylko tam kolo kranow, jakby ktos specjalnie nie szanowal czyjejs pracy. u panow-zawsze czysto:P kran az zaschniety:P wniosek z tego prosty-nie myja rak bleeeee