Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htjyrjyk

nienawidze mezczyzn;/

Polecane posty

Gość htjyrjyk

zaden ale to absolutnie zaden nie zasluzyl na zaufanie ktorym ich obdarzałam

Gość czerwone kolare
z mężczyznami, jak z ruchem na drodze - ZASADA OGRANICZONEGO ZAUFANIA! :)

Gość no baaaaaaaaaa
mężczyźni niech sobie zyja swoim zyciem a ja swoim :) robie swoje i mam ich gdzies

Gość uyeruiwyuiyuriw
To nie ich wina tylko twoja. Ja jakoś nie mam takich problemow i nie muszę pisać głupot typu "nienawidzę mężczyzn"

Gość no baaaaaaaaaa
"To nie ich wina tylko twoja. Ja jakoś nie mam takich problemow i nie muszę pisać głupot typu "nienawidzę mężczyzn"" no bbaaa :)pewnie niedlugo zmienisz zdanie ...wiele takich naiwnych :) ...pozniej ci facet oczy otworzy :)

Gość czerwone kolare
ja tam lubię facetów:) są tacy, od których trzymam się z daleka, są tacy, na których się zawiodłam, ale to tylko kilku pacanów. Fajnych, porządnych, mądrych facetów też znam.

Gość uyeruiwyuiyuriw
"no bbaaa pewnie niedlugo zmienisz zdanie ...wiele takich naiwnych ...pozniej ci facet oczy otworzy " Wątpię :) Po prostu nie jestem taką ciepłą kluchą jak większość INFANTYLNYCH kobiet. Lubię mężczyzn. Wolę od kobiet :)

Gość no baaaaaaaaaa
"Wątpię Po prostu nie jestem taką ciepłą kluchą jak większość INFANTYLNYCH kobiet. Lubię mężczyzn. Wolę od kobiet" ja tez nie jestem ciepłą klucha a faceci wyszli mi bokiem :P a ja wole kobiety :) ...kiedys miałam jak ty...poznałam ich blizej i zmieniłam zdanie :)

Gość czerwone kolare
generalizujecie. Wśród przedstawicieli obu płci zdarzają się durnie i matołki. Zdarzają się też fajni ludzie

Gość filozofikkow
Najwiekszym wrogiem kobiety jest 2 kobieta. Jak wredne sa kobiety mozna zobaczyc jak sa same, zero solidarnosci kobiecej, jedna by druga w lyzce wody utopila

Gość no baaaaaaaaaa
"Najwiekszym wrogiem kobiety jest 2 kobieta. Jak wredne sa kobiety mozna zobaczyc jak sa same, zero solidarnosci kobiecej, jedna by druga w lyzce wody utopila" dlatego facetów mam w dupie i zlewam, robie swoie i sie nimi nie przejmuje a kobiety wole jako znajome (nie bliskie przyjaciółki) jak juz mam sie z kims dogadac szybciej dogadam sie z panna niz z facetem, a kiedys miałam na odwrót. Tez pisałam ze faceci tacy fajni i ich bardziej wole. Poznałam blizej, otworzyły mi sie oczy. zmieniłam zdanie

Gość ta co sie zna
Pierdolenie o szopenie. Mężczyźni są ok. Tylko trzeba madrze szukac i swojego sie znajdzie. No ale jak ktos lubi adrenaline i wieczna niepewność to juz jego sprawa. Baby są gorsze. Dlatego mam tylko 3 kumpele a reszta mi lata :)

Gość marcooo
ale kobiety są dziwne:))))))

Gość Faceci to:
- gówna - zwierzęta - przygłupy - lenie - maminsynki - bezuczuciowcy - bezmózgowcy - brudasy - śmierdziele