Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawdeniewazne

Brak zaufania do dziewczyny z ktora jestem 3 lata

Polecane posty

tez nie rozumiem, po co to idealizowanie jak z góry widać ze kłanstwo i brak zaufania, widocznie stworzyła ci iluzje ale w końcu prysła jak bańka mydlana, dobrze ze teraz a nie później, a ty facet weź się w garść i żyj dalej

Gość niestety miałem podobnie...
znaczy wg mnie to nie ma co naprawiać. Wisi mi to wszystko już. Ot, po prostu, mieszkamy razem, widzimy sie codziennie, jest miło i fajnie. I tylko tyle mogę powiedzieć o moim małżeństwie. Spierdoliła wszystko...

Gość kofekingston
Drogi autorze miałem podobnie swiata nie widziałem poza nią,myślałem jak ja sobie zycie ułoże itp itd bylismy razem 5 lat zdradziła i zostawiła dla innego (to była moja pierwsza miłość) pierwsze 2 tyg najgorsze, prawie ze (wyjęte z zyciorysu) Pewnego dnia wstaje i mysle o tym co sie stało.najgorszy szok juz minął,widziałem ich razem jak sie całują,przytulają jacy sa szczesliwi. i wtedy powiedziałem STOP!!! Dlaczego mam gonić,rozmysleć,wracać do czegos czego nie ma!!! Za co kochać kogoś kto zdradza,kłamie. Taki człowiek nie szanuje drugiej osoby,on powoli wbija nóż w plecy tylko ze ból zaczynamy czuć dopiero gdy nas zostawia. Wez sie człowieku w garść,wiem ze to trudne i pomyslisz tak jak ja kiedyś ze łatwo komuś mówic. To jest jedyna dobra rada!!! Pomyśl jesteś z kimś kto za Twoimi plecami świadomie zadaje Ci ból. Zadał byś ból osobie którą kochasz???????????????????? Odp sobie na to pytanie i wyciągnij wnioski

Gość do KOFEKINGSTON
święte słowa... masz rację , sama przezyłam coś takiego.. zdradził mnie po 4 latach, dałam mu głupia szansę , ale niestety tego nie da się zapomniec i sama dałam spokój... Jak można życ z taką osobą :O Przez jakis czas pocierpisz, ale to minie i znajdziesz inna, z która na prawde ulozysz sobie zycie