Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

openyoureyesss

Metody na większy biust!

Polecane posty

Gość Gośkaa___
Jaki skład ma ten krem Frashe? Myślę o kupnie jakiegoś dobrego serum do moich zmęczonych piersi.. i nie mogę się zdecydować...

Gość Jagoda_00
niedawno kupiłam to serum i właśnie ze względu na skład przekonał mnie ostatecznie: ekstrakt z pąków, ruszczyka kolczastego, wyciąg z kwiatów lawendy, z żeń-szenia...tylko cena trochę wysoka... gdyby nie to to byłby to mój ideał : )

Gość Dagmara010
Trzeba przyznać że skład ma naprawdę spoko. Szkoda tylko, że taki drogi ten krem. I chyba skuteczny z tego co już się naczytałam.. hm już sama niewiem. Kupić czy nie?

Gość gość
Są tylko dwie metody na powiększenie biustu. Chirurgiczna czyli dużo kasy i ryzyko. Druga to wywołanie sztucznej laktacji , jak ktoś chce wiedzieć jak to poszuka w necie. W ciągu niecałych dwóch miesięcy z C miałam i mam DD. Wada : trzeba codziennie ściągać odrobinę mleka i masować biust ale traktuję to jak ćwiczenie. Najważniejsze aby mieć umiar i laktację wywołać w ilości powiedzmy łyżeczki mleka z piersi ale jak kto woli. Ja osobiście polecam . Od ponad roku mam mleczko a mój facet jest wniebowzięty . PS czasem używam go jako "ściągaczki" :)

Gość księżniczka91
oj tam oj tam. Każda metoda jest dobra :) na mnie zadziałał ten krem Frashe, może nie UROSŁY ale uniosły się i stały się pełne i cudowne w dotyku. mój chłopak jest zachwycony i sam wyrywa mi krem żeby zająć się pielęgnacją mojego biustu :D ja to mam fajnie

Gość gość
Najlepiej przytyć. U mnie podziałało.

Gość gość
To też jakiś sposób. Ale co z tego jak przytyjesz a skóra dalej będzie szorstka.. dlatego od siebie polecam bardzo krem Frashe. Nie dość , że dodatkowo podniesie biust to i nawilży i odżywi skórę piersi. Ale z tym przytyciem to masz całkowitą rację. Mi zawsze idzie w pupę i piersi : D mam to szczęście hahaha

Gość Tina29
u mnie kondycja piersi pogorszyła się po drugiej ciąży. Bardzo straciły na jędrności i były takie.. bez życia. Potrzebowałam czegoś konkretnego, bo zwykłe balsamy już nie starczały. No i na pewnym forum trafiłam na Frashe - pomyślałam, że spróbuję. I nie żałuje :) za sprawą naturalnych składników mój biust podniósł się, skóra odżywiła się - a to wszystko dzięki składnikom, które pobudzają naczynia krwionośne. Np kofeina :) zresztą sprawdźcie same

Gość gość
Jak dla mnie najlepsze będzie zestawienie: Ćwiczenia Tabletki perfect bust No i serum perfect bust Ogólnie samo serum wiele nie zdziała. Tabletkami już tak, ale równiez nie nastawiajcie się na jakieś super powiekszenie. Bo jeśli już to jedynie o jeden rozmiar.

Gość gość
odradzam tabletki - podrażniają wątrobę :( ja musiałam odstawić tabsy, na którymś z forum trafiłam na Frashe, całkiem dobry krem tak jak poprzedniczka napisała. Trochę drogi ale wydajny i skuteczny.

Gość gość
gdzie można kupić ten Frashe? Pytałam w aptekach, drogeriach i nic z tego

Gość gość
Frashe tylko przez internet, ja zamawiałam na allegro. Fajnie bo nie musiałam wychodzić nawet z domu, żeby go dostać.

Gość 222lila
jedyną znaną mi metodą i na sobie sprawdzoną to tabbletki made in usa o nazwie breastfem. piersi zmieniają w przeciwieństwie do innych.

Gość gośćschok98
Wydaje mi sie, ze jedyną skuteczną metodą na większy biust jest operacja. Zadne tabletki czy kremy nie sa w stanie powiekszyc piersi, co najwyzej moga go ujedrnic...A jesli chodzi o operacje to nie jest to juz obecnie jakas wielka sensacja, wiele kobiet decyduje sie na taki zabieg. Moja kolezanka niedawno powiekszyla piersi i musze przyznac, ze wyglada mimo wszystko bardzo naturalnie i subtelnie, wybrala implanty mentor- to podobno marka z wysokiej półki :)