Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

openyoureyesss

Metody na większy biust!

Polecane posty

Witam dziewczyny ! Ostatnio zdesperowana szukalam w internecie czegoś na powiekszenie biustu,dzieki czemu moje "ledwo"B nieco podskoczyło... znalazłam forum,jedno i drugie...w każdym razie dziewczyny opisuą tam swoje zakończone kuracje na ziołach między innymi kozieradka, Pueraria Mirifica, herbata z Kopru,tabl.chmielu... jestem chętna żeby zdecydować sie na taką kuracje.Czy któraś z was miała stycznosc z ziołami i wam pomogły? Proszę o odpowiedz!

U mnie poskutkowalo jedynie szklo powiekszajace. Gwaltownie skoczyly do D!

Szkło powieksząjące poskutkuje tylko w momencie,gdy je oglądasz. Chciałabym jakichś konkretnych informacji, stosowanych przez Ciebie specyfików, które pomygły i nie. pozdrawiam!

Słyszałam o tzn fitoestrogenach,które wzmagają powiększenie naszego biustu. "Tak naprawdę fitoestrogeny nie są typowymi hormonami. To substancje, które regulują wzrost, czas dojrzewania i kwitnienia roślin. Ich działanie jest nieco zbliżone do działania żeńskich hormonów płciowych - estrogenów" Fitoestrogen może zawierać: mleko sojowe, tabl.chmielu,herbata z kopru,len ... Być może mogą one zastepować esrogen:)?

Przez kilka dni piłam mleko sojowe,niestety trzeba pić je codziennie (najlepiej po 0,5 litra) przez dłuzszy czas, nie ma to jak lenistwo,a raczej "zapominanie"? :) Muszę sie wziasc za siebie kurde...!

po tabletkach antykoncepcyjnych, powiekszyly sie ok 2 rozmiary, to bylo dawno i chyba to byl minulet , wiem ,ze nawet lekarz sie zdziwil, jak to mozliwe, ale tak sie stalo,

Ale co z tym mlekiem? Ja jestem wege, jem soi w ch... to gdyby to było skuteczne to powinnam mieć cycki do pasa :D

Ja brałam tabl.antykoncepcyjne Diane 35,ok. 6 miesięcy,piersiątka super,o rozmiar większe(za czym stoi zatrzymyw.sie wody w organizmie) aż chłopak się zdziwił :D ale skończyłam je brać z powodu rozstępow,ktore zaczeły sie robić na biuscie,nie wiem wgle dlaczego i wrociły do stanu poprzedniego;/... Jutro ide do gina i zobaczymy co mi przepisze:) A przy okazji zapytam o tabsy dzieki ktorym moze mi sie troszke powiększy. Prawdę mówiąc zazdroszczę Ci,że urosły:( Zbliżają sie wakacje a ja zastanawiam jaki by kupić strój aby wydały się one optycznie wieksze:(

mi w dwa lata piersi urosly o 2 rozmiary :D i nie wiem czym to spowodowane, stawiam na inne jedzenie ;) bo teraz jem przewaznie same ryby i owoce morza

Naukowcy dowiedli, ze zmniejsza ono nawet ryzyko zachorowania na raka piersi,poza tym takie mleczko sporo kosztuje porównując go z mlekiem od krówki:).Wiem,że wspomaga ono kondycję biustu,jesli nie jest wiekszy to pewnie jędrniejszy nei_nei.:)

Gość gość
Bardzo miła o profesjonalna Klinika - Aestheticmed, robiłam tam dwa zabiegi i jestem bardzo zadowolona z opieki przed i pooperacyjnej. Będę do niej regularnie wracać, budzi pełne moje zaufanie.

Gość As28
Dziewczyny ja wam zazdroszczę małych biustów. Mi pod koniec ciąży urosły piersi z rozmiaru D do E, a jak zaczęła się laktacja to jeszcze o pół rozmiaru. Po długim karmieniu synka (alergik) piersią znowu mam rozmiar D. Mam czasem wrażenie, że to już tylko C a reszta to rozciągnięta skóra, której za cholerę nie mogę doprowadzić do normy. Doceniajcie to co macie, bo duże nie znaczy piękniejsze. To jest tylko kłopot z kupieniem biustonosza przy szczupłej sylwetce i problemy z kręgosłupem. Nie przejmujcie się swoimi piersiami, bo w niektórych przypadkach "małe jest piękne" ;)

Gość gość
Prowokacja i reklama firm!!! Żadnej ingerencji w organizm! !!Tylko masowanie piersi robią się większe i jędrne. Tak nam doradził ginekolog podczas badania pochwy(nam bo zawsze Męża przy każdym badaniu i był przy pprodach nie wstydzę się męża jak większość polek! !!) masowa nie piersi po okresie nie ma problemu przy karmieniu i nie ma raka po syfach wprowadzanych! !!

Gość ternipa
Dziewczyny czy ktoraś z Was używała może serum do biustu Frashe? Jak efekt ? Po jakim czasie coś widać . O ile widać :) Sama nie biorę pod uwagę powiekszenia operacyjnego ale nie ukrywam,że chciałabym biust chociaż trochę ujędrnić oraz powiekszyc bo po karmieniu wyglada tak sobie.

Gość gość
czy komuś rzeczywiście powiększył się biust po masażach?

Gość Marinnka
Ja na szczęście nie potrzebuje powiększać sobie biustu, ponieważ natura obdarzyła mnie hojnie. Ale z tego co wiem, to wiele moich koleżanek stosowało tą kuracje - https://erozkosz.pl/perfectbust . Powiem szczerze, że efekt był widoczny gołym okiem. Ale głównie zauważyłam, że nabrały o wiele większej pewności siebie.

Gość gość
ProBreast Plus to optymalny zestaw na powiększanie piersi składający się z suplementu diety oraz kremu. Produkt zawiera wysokiej jakości składniki, które gwarantują maksymalne efekty kuracji. Zestaw przeznaczony jest dla kobiet, które chcą w naturalny i bezpieczny sposób powiększyć rozmiar swoich piersi nawet o 3 rozmiary. Jego regularne stosowanie pozwala już po kilku tygodniach uzyskać znaczące zmiany. http://nplink.net/KspQn4CS

Gość gość
Ja jestem w trakcie kuracji ProBreast . Naturalny produkt i bezpieczny i SUPER efekty! :D Nie spodziewałam się aż takiego WOW ! :D Możesz spróbować : http://nplink.net/7xftRkKV Nie będziesz żałować wart każdej ceny :D

Gość gość
Od niedawna używam Pro breast plus . Online ma dobre opinie więc postanowiłam spróbować :) Jak do tej pory nie żałuję bo widać już poprawę i lepszy wygląd piersi :) Więc serdecznie polecam :http://nplink.net/7xftRkKV

Gość gość
sprawdzałyście tabletki na porost piersi Larbust ? koleżanka stosuje i bardzo chwali. Ja się jeszcze zastanawiam nad zakupem ?

Gość gość
Ja natomiast wyczytałem w necie co zapobiega rozrostowy piersi. Jest to kawa!!!

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Akurat na mnie tabletki nie zadziałały, bo dostałam od nich silnych bólów brzucha, ale może dlatego że mam bardzo wrażliwy żołądek... ja poza ćwiczeniami i dietą, zaczęłam się wspomagać kremem Frashe który kupiła mi moja siostra na urodziny... i powiem szczerze, że widzę różnicę, ale to może dlatego że co drugi dzień biegam ok 5 - 8 km i mam niezłą kondycję.