Palunia1993 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 Mam 18 lat mój chłopak dobrze wie, że nie jestem gotowa na to aby pójść z nim do łóżka. I rozumie to. Ale ostatnia zabawialiśmy się zrobiłam mu loda i tuż przed wytryskiem przestałam i dokończyłam ręką. Mój chłopak miał wiele przyjemności i obfity wytrysk. Po wytrysku usiadłam na nim okrakiem. Penisem (jeszcze w spermie) dotykał mojej łechtaczki i trochę we mnie wszedł. Czy możliwe, że zaszłam w ciążę. Okres spóźnia mi się już 5 dni, a zawsze mam dokładnie. Jestem osłabiona, zdenerwowana, strasznie boli mnie brzuch, dużo jem i kręci mi się w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaśka.aaa Napisano Czerwiec 13, 2011 jesli penis w ciebie wszedł to jak najbardziej możesz być w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola155 Napisano Czerwiec 13, 2011 tez to potwierdzam .. mozesz byc w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TaSamaCoZawsze Napisano Czerwiec 13, 2011 Możesz być, ale szanse są naprawdę nikłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleshiiiiiit Napisano Czerwiec 13, 2011 wspolczuje nie dac dupy a byc w ciazy bleeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach