Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yoshi2012

selektywna nieśmiałość

Polecane posty

Gość yoshi2012

Mam pewien problem. Z moim chłopakiem jestem już od roku i kocham go najbardziej na świecie. Ale mimo że ze sobą mieszkamy i spedzamy razem mnóstwo czasu, to ciągle wstydze się przy nim robić różne rzeczy. Na przykład nigdy bym przy nim nie zaspiewała, chociaż śpiewałam przed ludźmi na dniach miasta i na różnych wystawach gdzie było pełno osób (paradoksalnie nigdy nie odważyłabym się zaśpiewać na karaoke w pubie). Nie zawsze też potrafie na maxa się przy nim bawić i tańczyć, tak jak z koleżankami. Napisałam w temacie że to 'selektywna' nieśmiałość, bo robie przy nim rzeczy na które nie każdy by się zdecydował i nie czuje wstydu. Np. wbieganie obcym ludziom na ulicy przed obiektyw, wspólny udział w castingu, dedykowanie sobie piosenek na imprezach, itp. Ostatnio chłopak otwarcie mi powiedział że chciałby żebym czasem przed seksem postarała się o jakąś grę wstępną, albo żebym np. zatańczyła dla niego w bieliźnie, czy pobawiła się w przebieranki. Ale ja po prostu się przy nim tego wstydze! Nie potrafie samym swoim zachowaniem przed stosunkiem, rozpalić go-chociaż wyglądam seksownie i nie mam żadnych kompleksów. Czy można ten wstyd jakoś przezwyciężyć?

Gość uuuuaaaaaa
ale dupy mu dawac i szmacic sie bez slubu to sie nie wstydzisz? jakis paradoks

Gość yoshi2012
agresor ci się włączył