Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinuśka

orgazm

Polecane posty

Gość tinuśka

jak przezyc orgazm pochwowy? niech ktoras powie jak sie tego naczyla, ja juz glupieje, wspolzyje od poltora roku i nic, dochodze tylk jak mnie mizia reka tam.. ale w sordku.nic!

Gość totalna porażka
no i co z tego? ja też dochodę jak mnie kobieta mizia po pałce.

Gość usiadz wygodnie pomysl o czyms
podniecajacym i ruszaj miesniemi Kegla juz ?? ja mam bez problemu orgazm na zawolanie orgazm jest w glowie nie trzeba faceta do tego ani zadnej penetracji dotyku itd podczas stosunku ja mam orgazm jak jest mocno stymulowany punkt G i facet w mnie dochodiz tzn czuje jak pulsuje wtedy odrazu mam orgazm

Gość zgaga20
duzo czesciej kobiety przezywaja orgazm lechtaczkowy niz pochwowy. mi kiedys udalo sie przezyc pochwowy, ale bylam wtedy juz na prawde mocno podniecona wczesniej w inny sposob, ale mimo wszystko nie byl to tak intesywny orgazm jak lechtaczkowy

Gość tinuska
ale lechtaczkowy to tylko od tylu.. przynajmniej ja tak mam.. chcialabym cos taiego poczuc..eh

Gość tinuska
i niby takna mnie dziala jak sie rusza tam w srodku, a nie mog dojsc... ma ktoras tak? co z tym zrobic?

Gość damianek234
moja dziewczyna nie lubi jak nie ruszam Ją to denerwuje i się pyta co się stało Czy wy tez tak macie?

Jeżeli masz problem z orgazmem pochwowym, to poszukaj może jakiś zabawek. Są przecież odpowiednie wibratory (również dla dwojga), które pozwalają osiągnąć orgazm dopochwowy. Możesz zaglądnąć do sklepu Secret Place - tam mają sporo gadżetów tego typu.

Gość usiadz wygodnie pomysl o czyms
ja duzo cwiczylam z moim psem,polecam taka metode