Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erycaa

co dzisiaj zjedliscie?

Polecane posty

Gość erycaa

bo ja : 2x ryz z truskawkami, miska 4 kanapki, 3 z salatą, jedna z dzemem 3 skrzydelka kilka zozoli 2 czeresnie z 15 truskawek

Gość duże udo
konia z kopytami :classic_cool:

Gość powiedz mi...
kanapka z szynką x2 bounty snickers zupa pomidorowa z makaronem frytki z jajkiem

Gość powiedz mi...
i jeszcze kilka fig suszonych

Gość erycaa
oo figi bym zjadla :D

Gość ja mówie
kawa bułka kukurydziana kanapka z pomidorem ryż smażony z kurczakiem, surówka i tyle :)

Gość Aneckaaaaa
mleko z otrębami owsianymi z kakaem 2x serek wiejski lekki 1x kostka sera białego chudego na słono

Gość salatke zydowska
2 papryki nadziewane pieczarkami z ryzem i cebulka i 2 kilo truskawek (te to oczyscie na raty, zeby nie bylo ze na raz ;) )

Gość dziubkowa 123
dwie kromki razowego z chudym twarogiem, zupa fasolowa, nektaryna, kilka herbat ziołowych i duzo wody i tak mam dupę jak szafa:(

2 kawy 1 cole diet kanapke z szynka i serem 2 frytki bulke z kurcakiem, salata i pomidorem i zaraz pochlone banana

Gość taka dziołchaaaaa
pączka, pizzerke, makaron z przecierem i szczypiorkiem, 3 kanapki z serem no i polowe Bounty ;)

Gość taka dziołchaaaaa
a piłam tylko wodę mineralną bo nic innego nie pije ;P

Gość ja zjadlam 1 kromke chleba
z serem na sniadanie, na obiad ziemniaki + noga kurczaka+ fasolka szparagowa, a na kolacje 2 kromki chleba z wedlina

Bułkę z serem, bułkę jogurtową, 2 naleśniki greckie, sałatkę grecką, serek homo, płatki kukurydziane z mlekiem. 1,5 litra wody :)

Rano płatki z mlekiem pozniej zupe zalewajke i pasztecik z kapusta i grzybami na kolacje kromke chleba z masta z jajka i rzodkiewki zjadlam jeszcze dwa ptasie mleczka i wypilam dwie kawy ze slodzikiem

na sniadanie bulke z pasztetem i pomidorem potem 2 litry wody na obiad ziemniaczki z roladką i buraki lod w Mc donalds

Gość masmixer
-twix, -rogal z masłem, -sucha bułka, -spaghetti, -2 kromki chleba z pomidorem, majonezem, sałata i szczypiorkiem, -lizak. to tyle chyba dużo czy mało?

Gość jem jak swinia i nie tyje
-2 bułki z szynką -pół kilo pierogów +pół litra barszczu -baton Pawełek -3/4 kubełka classic z kfc -pół czekolady milka -paczka nic nac'sów -litr pepsi

Gość ja dziś poszalałam :)
Na śniadanie żytni chleb z masłem i miodem - 2 kromki, potem pół włoskiej pizzy na cieniutkim cieście z szynką parmeńską, potem dwie kromki chleba z pesto, potem omlet ze szpinakiem i serem lazur, w międzyczasie dwie czarne kawy, 1,5 l wody mineralnej i z pół kilo truskawek.

Gość głodzilla to jaa
co tak mało jecie?:D Ja zjadłam: Z 5 lub więcej kromek z pasztetem, serem żółtym, pomidorem serek wiejski i trochę bielucha, 2 miseczki truskawek z cukrem, kubek mleka z płatkami corn flakes, aha, jeszcze kromkę z dżemem :P trochę jogurtu

Gość misamelisa2
herbata dwie kanapki kawa kawa herbata kawa idę coś zjeść

Gość erycaa
no malutko jecie :D:D ja uwazam, że dobra pizza to moze byc wartosciowy posilek. o ile: jest na cienkim ciescie, z dobrym parmezanem, z dużą iloscią warzyw, a nie szynką, salami, bekonem i cholera wie czym jeszcze. dzięki wam mam ochote na pizze, na kanapki z pasztetem i pomidorem lub keczupem (uwielbiam to polączenie) :D

Gość erycaa
misamelisa. czemu tak malutko jesz? mi się wydaje ze to glowny problem ludzi, od rana nic nie zjedzą, a wieczorem idą się najesc..

Gość ojorozhnzoknh
Ja przez caly dzień: 12 pomidorów, 3 kromki chleba z białym serem talerz fasolki szparagowej miska truskawek to dużo?? aha i pralinka

Gość erycaa
malo. dupy rosną, bo takie są 2 rzedowe cechy plciowe :D - kobietom rozrastają się bioderka :D

Gość Nic bo dostałem nerwicy i nie
mam apetytu, nie czuję się najlepiej.