Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erycaa

co dzisiaj zjedliscie?

Polecane posty

Gość erycaa
a od czego masz tą nerwice? :( zjedz cos :*

Gość ojorozhnzoknh
facetom za to rośnie brzuchol nie wiem co gorsze :/

Gość Nic bo dostałem nerwicy i nie
Nerwicę mam od takiej okropnej fobii. Nikt komu o niej opowiadam nie traktuje tego poważnie, ale ja już wariuje. Nie chce jeść, zawsze lubiłem dobre jedzonko, ale ostatnio nie mam apetytu.

Akurat brzuchol mi zmalał, ale nadal jestem gruby.

Gość erycaa
a jaki to rodzaj fobii?

lososia z makaronem kolorowym w sosie smietanowo cebulowym i teraz wcinam bulke z zoltym serkiem musialam przystopowac po wczorajszym :P

Nie chcę o tym dokładnie pisać, ale sprowadza się do tego to wszystko, że boje się krzywdy, tego, że strace wszystkich na których mi zależy i że sam zostane zniszczony w jakiś sposób psychicznie. Kiedyś miałem problemy z rówieśnikami w szkle. To zostawiło ślad chyba, z którym cężko dać sobie rade.

Gość ojorozhnzoknh
to jedz surowe - w nich sama woda to i brzuchol zmaleje - polecam też pomidory hehe

Gość erycaa
no to nikt na forum ci raczej nie pomoze, to trzeba do specjalisty pedałowac :( ja bym wpierniczyła coś jeszcze, mam zolądek bez dna, ale nie nie :D na jutro mam już salatke zrobioną :D zaraz ide spac bo nie moge sie doczekac az ją zjem :D

Gość ojorozhnzoknh
Ja tez tak mam, ide szybko spać żeby nie jesc, a przed snem zamiast bajki ;) wyobrażam sobie co zjem na śniadanie to okropne

Pewnie tak, ale nie chciałbym brać jakiś otępiających psychotropów. Poza tym, nie wiem w sumie dlaczego, ale nie mogę się przemóc żeby iść do specjalisty. Wiem, że na form nikt mi nie pomoże.

meszkam w Turcji wiec wyjasnie co jest co;) a jem tu jak swinia oO laske orzechow w winogronowej galarecie 2 x jufka z misem mielonym (cienkie ciasto z maki przennej jakby suchy nalesnik) 1 pide 3 kg arbuza 2 szpatulk lodow karmel i melon 1 deserek ;truskawki w smietanie kremowce a pokruszonymi bezami i granatem z lyzka cukru pudru puszka coli zero 2 mal ayrany (jakby maslanka solona) 1 itra wody Boze wracam na raw food oO