Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezkropeczki

Drogie Panie podpowiedzmy Panom jak można nas "zapoznać" :)

Polecane posty

Czasy czasami, a kobiety lubią być uwodzone. Tu może podzielimy się jak lubimy, a jak nie lubimy jak to Panowie robicie. Podpowiemy też trochę pomysłów do wykorzystania. Skoro brak balów i rautów to musimy poradzić sobie w jakiś inny sposób. Powodzenia ;)

Pewien chłopak wysiadając wsunął mi w rękę karteczkę z numerem telefonu i narysowanym kwiatkiem. Podpisał "Proszę zadzwoń"

Te czasy już poszły w zapomnienie:( Można by długo mówić lecz nic to nie da.Tak nauczyłyście same i teraz jesteście zdumione ,że fajtłapi ,nawet nie potrafią ludzkim głosem przemówić w miejscu publicznym:O:(

Gość aqarius
Pewien chłopak wysiadając wsunął mi w rękę karteczkę z numerem telefonu i narysowanym kwiatkiem. Podpisał "Proszę zadzwoń" co za ciota :O

i zadzwonilas? bo jak nie to kiepski przyklad :D

Gość aqarius
chudy ale BYK mów za siebie :O

hm, pewnie uznacie to za banal, ale pracowalam kiedys jako kelnerka. gosc na banknocie (wrreczajac mi napiwek) napisal: 'nie widzialem jeszcze nigdy tak niesamowitych oczu jak Twoje'.. tak tak, wiocha ale czasem takie niby nic poprawia humor i czlowiek sie sam do siebie w duchu usmiecha :))

Gość aqarius
aqarius--nie zauwazyłem aby 3 dziewczyny siędzące w kawiarni przy kawce były podrywane przez jednego Mena. nie podrywa się 3 naraz. zawsze wszystkie 3 się obrażą :)

aqarius-- a kto Ci powiedział że trzy naraz?:DByła jedna wybrana i upatrzona i tak się kierowało rozmową,że pozostałe nagle dostawały pilne wiadomości i żegnały sie:D

Gość aqarius
aqarius-- a kto Ci powiedział że trzy naraz? Była jedna wybrana i upatrzona i tak się kierowało rozmową,że pozostałe nagle dostawały pilne wiadomości i żegnały sie ty powiedziałeś że 3 na raz:) ja jakoś nie widzę problemu w twojej sytuacji. zdarzało się zagadywać do dziewczyny w obecności jej koleżanek czym były zdziwione i tak zmieszane że nie mogły wydusić słowa

Dwóch facetów i dwie urocze sobie stoją na przystanku.Oni palą śmierdziele a Panie wiszą im na ramionach.Jakby mogli strżąsnęli by je z ramion:DA One niezrażone dalej by im wisiały:D

Mnie zawsze było miło jak ktoś się pytał co czytam (zawsze coś czytam). Poza tym nieraz zdarzało się, że facet podchodził i po prostu mówił, że jestem ładna. Dobrze ubrany w słowa, nawet najbanalniejszy komplement od razu sprawia, że milej się o autorze komentarza myśli :)

A pamiętasz żonko jak sie poznaliśmY:D Byłas tak zaskoczona,ze od razu poszliśmy sobie na spacer:DPo drodze zakupiłem piękny bukiecik.🌻