Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęsliwa żona

a ja mam super męża - jutro wakacje:)

Polecane posty

Ale wy jesteście zawistni.Kobieta chce pochwalić się wam swoim szczęściem, a wy zaraz jeździcie po niej i jej męża wyzywacie od pantoflarzy. Autorko życzę Ci udanych wakacji no i może zrekompensujesz starania swojego męża jakoś jemu samemu :-)? Ja też mam zajebistego narzeczonego, niebawem męża, jest bardzo pomocny, jak jego o coś proszę to nie słyszę zaraz, tylko to robi.A potrafi chyba wszystko załatwić jeśli trzeba.Takich facetów to ze świecą szukać.

Autorko zazdroszcze i gratuluje-taki mąż to rzeczywiście dar od Boga :) Udanych wakacji :)

Ja tez mam wspaniaego meza;) i w sumie czekalam na takiego posta, jeszcze zeby jakas 45 latka napsiala ze jest od 25 lat w szczesliwym zwiazku i bede juz w ogole spokojna;D. A co do hiszpanii polecam Barcelone, uwielbiam to miasto i chetnie bym tam pomieszkala przez rok moze dwa. Ale po co samochodem ? XXI wiek kochana mamy;D

Gość szczęsliwa żona
Jakim samochodem?:D Samolotem lecimy jak zawsze. Samochód mamy wynajety podstawiony na lotnisko, do uzytkowania przez cały pobyt. Dobra koncze sie pakowac i dzieki za miłe wpisy:D

Gość gość
Ja tez mialam super meza ...przez 2 dni. Jak juz mial zapisane w papierach ze moze dobierac sie do tego miodu to walil lbem o sciany, klal, chcial bic mnie a potem dziecko. Okazalo sie ze na uczelni w nazywali go psychopata. To takie duze dziecko. Mam rozwod ale ile klopotow. A to widzenia /zabiera dziecko w co 2 weekend a to .......itd itd.

Gość gość
jesteście jakies nudne pranie sranie i chec pochwalenia się obcym ,no nie wiem

Gość gość
Pogratulować. Cieszyć się szanować i doceniać. Ja bralam ideał i g****o wyszło. Ppzdr

Gość gość
Moj maz tez wiesza pranie, sprzata i gotuje, gdy jja jestem w pracy. I z baba nie ma nic wspolnego, o nie. Przynajmniej mam faceta zaradnego a nie pana i wladce, ktory mus miec wszystko podstawione pod nos.

Gość kolorowo115
Zazdrośnice pieprzone... mój maż też gotuje i to nawet lepiej ode mnie, wiesza pranie, robi zakupy i do tego jest bardzo zaradny, zarabia sporo na nic nam nie brakuje:) Dla mnie to największy skarb i nie zamieniłabym go na żadnego innego.

Gość gość
wzruszające wzruszające to nie zazdrość ,mój sam też wszystko robi ale nie strzeliłoby mi do łba pisać o tym ,rozumiecie czy nie? po prostu brzmicie jak idiotki sory

Gość gość
a nie przepraszam ,brzmicie jak typowe baby kokoszki na razie

Gość gość
Have fun;) milych wakacji

Gość gość
Te wakacje były cztery lata temu, geniusze! :D