Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam teścia śfira

teść że ręce opadaja

Polecane posty

Gość mam teścia śfira

Jak jesteśmy u teściów to zawsze gra TV i on wchodzi i nie zwraca uwagi czy ktos ogląda bierze pilota przełacza po kanałach zrobi głosniej ciszej i wychodzi do innego pokoju a TV zostawia na innym kanale , z początku lekko byłam zdziwiona ale teraz widzę że jest dobrze jebnięty.

Gość ktoś sobie robił sam piercing
Chodzisz do teściów oglądać TV?

moja "teściowa " znowu jak cos ogląda to ścisza do minimum ze nic nie słychac :O jak ktos podgłasza to oczywiscie tym swoim głosikiem przycisz wrrrrr

Gość mam teścia śfira
TV nie oglądam wcale ,jak są goście to powinno się TV wyłączyć , a chodzę bo czasem wypada

jak są goście to powinno się TV wyłączyć , a chodzę bo czasem wypada pfff jak są goście to ja podgłośniam żeby usłyszec cokolwiek w tym hałasie , a jak robisz cos tylko bo wypada to współczuje 🖐️

Gość mam teścia śfira
a jak ty kładziesz lachę na swoich gości i wolisz TV to ich nie zapraszaj prostaczko

Gość Maryjetta.
Piczka,masz lekcewazacy stosunek do swoich gosci. Ja nie lubie chodzic do sasiadki bo podglasnia na ponad 40 w tv ze uszy siadaja,mi starczy 17 i slysze dobrze. Jeszcze mnie dobija jak tv tak glosno a sasiadka cos do mnie mowi i np pyta o moja opinie,a ja sie musze powtarzac 'COO MOWILAS??' a ta zdziwiona ze nie uslyszalam,kurde jak mam niby ja slyszec? ;/

nie zapraszam , mówie o tym jak przyjdą goście np do rodziców mojego chłopaka a ja akurat chce cos obejrzec wole byc postrzegana jako prostaczka niz robic cos wbrew sobie , bo wypada, pod publiczkę , no cóż są ludzie i parapety 🖐️

Gość mam teścia śfira
ja nie robie nic pod publiczkę ty tego nie rozumiesz bo to kwestja wychowania

dla mnie jest to kwestia tego czy robie cos w zgodzie ze sobą i swoim sumieniem czy tez byle tylko ktos o mnie cos złego nie pomyślał 🖐️

Gość Maryjetta.
Tu nie chodzi o to co ludzie powiedza,a o szacunek do nich.