Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuu...

chce mi sie plakac..

Polecane posty

Gość buuu...

kto mnie wesprze? jestem w ciazy, chlopak w anglii, jak ostatnio dzwonil to tylko byl wkurzony bo zgubil dokumenty. on mysli ze tylko jemu jest ciezko, kuzyn odmowil bycia ojcem chrzestnym mojej jeszcze nienarodzonej corki bo ma 5 chrzesniakow i to byloby obciazenie dla niego. jezeli macie zamiar mnie krytykowac to w ogole nie piszcie.

Gość whdejud
po ciula proponujesz bycie chrzestnym komus kto juz ma tyle chrzesniakow.Teraz sie odmawia bo rodzice nie biora na chrzestnych obosby ktore darza szacukiem ale takie ktore pozniej beda doic.Osobiscie jestem takim przykladem.Mamusia mojej 4letniej chrzesnicy sama dzwoni i mowi co mam kupic tzn mowila bo teraz jes obrazona bo przestalam wogole kupowac cokolwiek,tylko i wylacznie przez nia.

Gość buuu...
Wiedzialam ze ma chrzesniakow ale nie wiedzialam ze az tylu. mi nie chodzi o pieniadze

Gość maturks4
Masz ciążowe wahania nastrojów? To się nie dziw, że i partner może być zdenerwowany, tym bardziej że miał powód. Wszystko minie i się ugładzi. Chrzestnego znajdziesz odpowiedzialnego; trzeba tylko pomyślic.

Gość buuu...
ciezko mi bez niego. czasem potrafi tydzien sie nie odzywac. chcialabym zeby niedlugo wrocil

Gość czarna magia
co ma chrzestny z prezentami i pieniedzmi wspolnego??????? chrzestny jest to osoba ktora w naglym wypadku zastepuje rodzine.dawanie pieniedzy i prezentow na zasadzie zastaw sie a postaw sie bo jestem chrzestna to jakas paranoja ktora w polsce rozpetala sie do granic nienormalnych.ja mam dwoje dzieci i moje dzieci sa dla mnie wazne i moim dzieciom robie prezenty,chrzesniacy maja swoich rodzicow i niech oni sie staraja dziecku dac czego zada.nie poczuwam sie do odpowiedzialnosci zeby codze dzieci wypasac a swoje w kacie postawic.

Gość buuu...
To jest odpowiedzialny czlowiek. chcialam zeby pamietal o chrzcinach, komunii, zeby byl.. zeby dziecku przykro nie bylo ze chrzesny zapomnial o nim

buuu... To jest odpowiedzialny czlowiek. chcialam zeby pamietal o chrzcinach, komunii, zeby byl.. zeby dziecku przykro nie bylo ze chrzesny zapomnial o nim Więc o co chodzi? Pamiętał o chrzcinach,komunii? O tym się przypomina bo nie każdy pamięta.

JAK ja ci wspolczuje w tym pieknym etapie mam na mysli cize jestes sama...niechce cie straszyc bedzie ci ciezko...ale wierze ze sobie poradzisz:)Trzymam kciuki autorko i nie denerwuj sie niczcym bo robisz zle dla swojej malej nienarodzonej istotki