Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZLOSLIWA???

NAPISALAM DO KOCHANKI MOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość ZLOSLIWA???

Napisalam do jego milosci internetowej wiem ze z nia romansuje,i nic nie robilam,a ze mam jej gg to napisalam wlasnie ze jest smieszna A co tylko ja mam byc oszukiwana? Ciekawa jestem czy zmija jedna odpisze

Gość ZLOSLIWA???
Podnosze Zle to ujelam kochanka? On jej nigdy na oczy nie widzial tylko zdjecia,no i wiem ze przez skypa rozmawiali ale tez sie nie pokazala To juz sie robi smieszne bo ciagle ma z nia kontakt,napewt powiedziala bym ze ja kocha a ja? gdzie jestem ja? To jest okropne...tyle wiedziec o swoim facecie i ciagle z nim byc

Gość ZLOSLIWA???
hehe malpo zaglady ,dobre ale nie na taka wypowiedz czekalam:) nudzi ci sie co?nastepna noxelia?

Gość ZLOSLIWA???
nasrałam w foliowy woreczek i wysłałam jej priorytetem :classic_cool:

Gość ZLOSLIWA???
time bandit no w kocu cos madrego ,ja tez mysle ze dobrze zrobilam,tylko czuje ze jak on sie dowie to bede mila nie zla jazde,,nie jestem jakas tam malolata ktora sie nudzi i pisze na tym forum,poprostu wstydsie wyzalic znajomej ,wstyd ze jestem z takim debilemRozumiesz mnie?

Gość ZLOSLIWA???
tem wyzej to poszyw ktory nie ma pomyslu na zycie.spadaj z tad!!

Gość loizaa
a co takiego jej napisałaś?

Gość ZLOSLIWA???
Kurcze nawet tu nie moge sie wygadac bo sa wlasnie tacy debile.( Myslalm ze na te forum wchodza tylko pelnoletni jak widac dzieci tez:(

Gość ZLOSLIWA???
Napisalam ze wiem ze on z nia pisze i czy wie ze on jest ze mna,jesli tak to niech bierze go sbobie a nie bawi sie w jakis glupie gierki bo ja juz mam dosc,ze czytal wiadomosci jakie do siebie pisza,i ze jest mi przykro ze z niego taki dupek a z niej taka lafirynda.dodam ze ona tez ma 27 lat

Gość ZLOSLIWA???
że on liże mi odbyt po defekacji i że smacznego 🖐️

Gość ..............----------------
Durna baba z Ciebie. Oczekujesz, że Ci odpisze. Skoro Twój mąż z nią gada to znaczy, że czegoś mu brakuje. Może zwykłej rozmowy, może nieco wyuzdanej rozmowy. Na pewno czegoś. Nad tym się zastanów i spróbuj coś naprawić zanim Twój facet zdecyduje się na coś więcej. Póki co to zrobiłaś z siebie pośmiewisko.

Gość ZLOSLIWA???
Nie moge jej za bardzo cisnac bo byc moze ona nawet nie wie o moim istnieniu wtedy to tylko jemu moge poslac wiazanke,bo ona moze byc nic niewinna ,a lafirynda nazwalam ja za te glupie klamstawa jakie do niego pisze od 3 lat a on glupio je lyka

Gość ZLOSLIWA???
Posmiewisko??? Niby dlaczego? On z nia gada od 3 lat,jak zaczelismy byc ze soba przyrzekal mi ze nie ma z nia kontaktu i dzieki Bogu to nie jest maz

Gość ZLOSLIWA???
ZOSTAW DZIADA Wiec to jest tak dla mnie jest zajebisty czuly itp,kiedys na poczatku naszej znajomosci opowiadal mi o niej ze ona niby ma zotlaczke ze wtedy byl w niej zakochany,ze czasami nie odzywala sie pol roku pozniej pisala ze byla w szpitalu i takie tam,pozniej mowil ze boi sie jej powiedziec prawde bo sie zalamie bo niby kiedys przez niego wyladowala w szpitalu...no i od kad jestesmy ze soba tak na powaznie powiedzial mi ze juz nie utrzymuje z nia kontaktu-klamal

więc skoro cie okłamuje jest dziadygą. Co to za związek w którym jedna strona tak długo w ciula leci

Gość ZLOSLIWA???
Najgorszy jest fakt ze jestem dziewica :classic_cool: :O🖐️

Gość ZLOSLIWA???
znowu podszyw co za lajza?

Gość ZLOSLIWA???
time wiem ze masz racje,ale cholera zeby on nie byl dla mnie taki dobry dawno kopnela bym go w dupe,wlasnie ale ta sytuacja z jego wirtualna miloscia ciagle mnie meczy...i niewiem jak dalej byc z nim majac to swiadomosc ze byc moze kocha inna

pozostaje ci szczera rozmowa z facetem. To że jest dla ciebie dobry to jedno, a to ze cie okłamuje to drugie.

a Ty ile masz lat?? jak to,facet jest z Toba a ma 'internetowa milość' ??? masakra, brakuje mu czegos ???

Gość ZLOSLIWA???
ko....rwa ludzie osmieszylam sie? Jestem z facetem pisze do klientki ktora wp...ierdziela sie w tryby,wyjasniam z nia sytuacje skoro z nim nie moge,jezeli wybierze ja to sprawa jest jasna ja tez mam 27 lat,on jest duzo starszy,brakuje mu czegos? To co kazdy ma szukac kogos na boku bo mu czegos brakuje??? Masakra jakie wy wnioski wyciagacie Jedynie tme bandit sie ze mna zgadza ze dobrze zrobilam? Najwazniejsze ze ja tez tak uwazam

Gość ZLOSLIWA???
ewa na co czekam na cd Teraz wszystko musi sie wyjasnic skoro oboje beda wiedzieli ze ja wiem Bardzo jestem ciekawa czy ty bys nie napisala do klientki ktora pisze do Twoje faceta jak to go kocha teskni itp