Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZLOSLIWA???

NAPISALAM DO KOCHANKI MOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość z nim nie możesz pogadać?
k końcu to on za innymi dup..lata niech się określi co i jak

Gość ZLOSLIWA???
Time niejednokrotnie z nim rozmawialam :(wszystkiego sie wypiera,a ja boje sie przyznac ze znam jego haslo na gg .dlatego wlasnie napisalam do niej,teraz moze wszystko sie wyjasni

ale to nie ta baba jest z tobą, tylko niby twój facet, prawda? to on cię oklamuje i ma cię głeboko w d... i tylko do niego możesz mieć pretensje ją możesz co najwyżej poinformować, że facet, z ktorym gada przez net, ma dziewczynę, bo mógł ja tez okłamywać dziwi mnie, że wiążesz swoje plany życiowe z takim gnojkiem i tyle

Gość ZLOSLIWA???
W taki razie co mi radzicie ,zeby powiedziec mu ze znam jego haslo,boje sie ze znowu wtedy pocisnie mi jakis kit ja mu uwierze bo tak starsznie go lubie,on zmieni haslo i dalej bedzie to samo Juz sama niewiem co robic:(

no, jak "tak strasznie go lubisz" to dawaj sobie wciskać kity, udawaj głupszą, niż jesteś i żyj z krętaczem całe życie, albo - dopóki nie zbajeruje lepszej od ciebie i nie kopnie cię w d...

reasumując zatem, dobrze zrobiłaś że do niej napisałaś. Jak sie wyda że kreci z nią za twoimi plecami to kopni go w dupsko tak mocno żeby mu kredki z tornistra powypadały, leci w chuja, więc to ciul a nie facet, okłamał cie raz, oklamie znów

Gość ZLOSLIWA???
Ewa najgorsze jest to ze masz racje!!! A mi jest tak ciezko to zakonczyc. sluchajcie mam jej pelen adres ,kiedys ona mu podala niby mieszka w jakiejs willi on nawet byl pod tym adresem.zadzwonil do niej ze jest pod domem strasznie sie zbulwersowala tylko ze to nie bylawilla tylko zwykly blok,jak mozna sprawdzic czy ktos taki rzeczywiscie istnieje???

Gość ZLOSLIWA???
Time jedynie Ty patrzysz racjonalnie na to sprawe,bede trzymala sie Twojej rady,i wiesz co mam takie same zdanie na ten temat jak Ty.Bardzo ci dziekuje chcialam sie utwierdzic w przekonaniu ze dobrze zrobilam

Gość ..............----------------
"ja mu uwierze bo tak starsznie go lubie" Kiedy masz 16 urodziny? 😴

A ja uważam że takie gierki są szczeniackie i odpowiednie dla 15 latków;) pisać do jakieś kobiety, poniżać się nie to nie dla mnie. Jak facet by nie miał nic do powiedzenia to bym go olała a nie tak no ale cóż twoje zycie

hmm..masz 27 lat, nie obraź sie ale nie mozesz zachowywac sie jak nastolatka, jak cie uderzy to tez wybaczysz bo bardzo go lubisz? Twarda kobieta musisz byc!

Gość ZLOSLIWA???
Uwierzcie mi ze wasze rady biore na serio,tak wlasnie zrobie pakuje kalmoty i zostawie go z ta internetowa lalunia. Z drugiej strony nie moge sobie darowac ze taki pajac jest z niego??

ja bym sobie z czyms takim nie poradzila,chce byc pierwszą i jedyną a nie jedna z dwoch/trzech itd :/

Gość ksiuntz
europa

Gość uwazam rze
to jest napewno prawdziwy tajm bandit????

Gość ZLOSLIWA???
orange ja tez sobie nie radze,dlugo milczalam,dzisiaj napisalam do niej I tu na kafe zeby wyrzucic z siebie to wszystko,bo jest mi z tym zajebiscie ciezko

Gość ZLOSLIWA???
Time bandit gdyby ten topik nie dotyczyl mnie napisalabym ze glupia jestes dziewczyno uciekaj od niego A sama nie umiem sobie przetlumaczyc,taka jestem:(

jestem prawdziwym banditem, ale mam dziś dobrą faze. Autorko twarda bądź, nie daj sie oszukiwać w związku szczerość to podstawa, facet gra w chuja, zostaw go bo przyszlosci sobie z nim nie ulozysz

Gość ZLOSLIWA???
Time tak wlasnie robie,wlasnie wyslalm mu wiadomosc ze zostawiam go z tym internetowym uczuciem i juz pakuje walizki,chyba juz dosyc tego

Gość ZLOSLIWA???
Time pisalam Ci ze nie jednokrotnie probowalam,zawsze mi wmawial ze doszukuje sie klotni i dalej bylo ok,znowu mi wcisnie jakos historyjke a ja mu uwierze nie ma sensu czekac na wyjasnienie. Wiadomosc wyslalam mu na gg wroci to wszystkiego sie dowie,bo nie mam sily z nim dyskutowac

Gość ZLOSLIWA???
Jak mu na mnie naprawde zalezy to mnie znajdzie,mieszkam za granica mam niewielu znajomych doskonale bedzie wiedzial gdzie mie szukac

Gość ZLOSLIWA???
bazienka wlasnie jestem bardzo ciekawa czy ona wie ale ze tez mi nie przyszlo do glowy zeby skopiowac wiadomosci Juz sie zabieram do roboty