Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aabrrrrksosodif

Przepowiednia Fatimska

Polecane posty

Co za brednie:P.Ja mam lepsze przepowiednie i to bardziej wiarygodne:P.Np. zapowiedziałem już dawniej że przynajmniej od czerwca do sierpnia będzie cieplej niż zwykle i już widać zwiastuny a cześć już się sprawdziła:P.Tu jest o tym: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4841119 :classic_cool:.Ale mam jeszcze inne proroctwa:classic_cool:.

Gość wszyscy sa szczesliwi
to juz zostało przepowiedziane w bibli bęnda kataklizmy i zarazy Będą silne trzęsienia ziemi... (Łk 21,11). Liczba śmiertelnych ofiar wielkich trzęsień ziemi. Dla przykładu: XIX w.: 80.000 osób; XX w.: 1.538.000 osób Liczba trzęsień ziemi o dużej sile w skali Richtera: XVII w.: 26; XVIII w.: 37; XIX w.: 50; XX w.: 283 C. Epidemie ... a miejscami głód i zaraza... (Łk 21,11). W Biblii zostało napisane, że będzie ona rozpowszechniona po całej ziemi. Jak czytamy w: Mat. 24:14 I będzie głoszona ta ewangelia o Królestwie po całej ziemi na świadectwo wszystkim narodom, i wtedy nadejdzie koniec. Znak główny: powrót Żydów do Ziemi Świętej i do Jerozolimy fałszywi prorocy; prześladowania Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe. Ten czas już niedaleki, bardzo bliski. Nie spostrzeżecie się, z której strony nadejdzie klęska... Już rozpoczął się czas panowania szatana, on teraz zbiera swoje żniwo. Walka o Królestwo Boże już się rozpoczęła. Tchórzostwo ogarnie niektórych z was tak dalece, że będziecie sprzedawać swojego Boga za srebrniki, by uratować skórę. Ci, co tak uczynią, pójdą na zatracenie, ci zaś, co w głodzie pozostaną wierni Samemu Bogu, będą doznawać łaski oczyszczenia i zbawienia.

Gość wszyscy sa szczesliwi
Jezus: Kościół odnowi się przez krew, tak jak mówi Jan Paweł II. Krwią zostanie odkupiony na nowo, wszelki brud zostanie zmyty. Nastanie Nowa Era, Era pokoju i miłości. Teraz rozpoczął się już czas próby. Machina zła zatacza coraz szersze kręgi. Jest to dzieło szatana, ale Mój lud nie chce tego widzieć. Przejrzą, jednak będzie za późno, by zawrócić. Trzeba będzie poddać się próbie oczyszczenia. Kto wytrwa, uratuje duszę od zagłady. Anna: Co więc powinniśmy czynić? Jezus: Dużo pokuty, postów, wyrzeczeń i modlitwy, by wstrzymać częściowo kary za grzechy tego świata. Dużo pokuty. Nawracajcie się, bo bliskie jest Królestwo Niebieskie. Amen. Jezus Chrystus.