Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna zosiaaaaa

Jakie planujecie wakacje ? Wyjazd czy smuty pzred internetem?

Polecane posty

Gość Smutna zosiaaaaa

Ja jak zwykle spędzę je w swoim nudnym brzydkim mieszkaniu :( Patrząc się na zgorzkniałych rodziców

Gość ja tez w domu
i tak juz od kilku lat :(

Gość refforma_.
:(

w domu przed komputerem/telewizorem nigdy nie byłam na wakacjach , nie wiem nawet jak morze wygląda widziałam tylko gory świetokrzyskie :O

Gość nic nie planuje buuuu
ja tak samo spędze wakację w mieszkaniu , moi rodzice bedą narzekać na swoj los, ja razem z nimi ,będziemy patrzec w tv i zazdrościc innym ,jak co roku :/

Gość anoooo
A nie można przez cały rok odkładać po trochu, żeby chociaż gdzieś na tydzień wyjechać?

Gość powiem szczerze
że mam dosyc takiego polskiego zycia. Czy to czasem nie rodzice nas tak przygasili ??

W tym roku jedynie wyjade na długi weekend nad morze, a na "grubsze wakacje" to sie wybiorę po ślubie albo dopiero w przyszłym roku. Jak zwykle brak kasy i wystarczającej ilości dni urlopu.:O

anoooo - ciekawe z czego odkładac, jak mama kiepsko zarabia ,ojciec tez , kase sie wydaje na rachunki i raty za kredyty

Gość anoooo
Moim rodzicie mieli kasę ale i tak nigdzie nie wyjeżdżali, ja tylko po rodzinie w wakacje, dopiero po liceum trochę pojeździłam...to dopiero horror wiesz, że rodzice mają kasę, ale Ci jej na wyjazd nie dadzą :O

Gość powiem szczerze
ale tak właśnie zmarnujemy sobie życie

Gość anoooo
laura, ja wiem że niektórym jest na prawdę ciężko...ale wiesz dużo jest też takich rodzin, że rozwalą kasę na bzdury, a na wakacje później nie ma i jęczą...

Gość nic nie planuje buuuu
heh ja mam wlasnie taką samą sytuacje , nie ma za co jechac byłam tylko raz w liceum na wakacjach i czulam sie ta gorsza,biedna ,niepotrzebna :/ teraz pracuje,ale pomagam rodzicom , musze zaplacic za wynajem pokoju,bilet miesieczny i nic mi nie zostaje, czesto brakuje

Gość zabiore Cie
co za ironia losu, piszecie ze nie jedziecie, bo to, bo tamto, a ja nie moge jakos znaleźc dziewczyny, która pojedzie ze mna na sponsorowane wakacje do słoneczej Chorwacji na 2 tygodnie

Gość zabiore Cie
grazie, nie znam tych wszystkich stron, a w google znajduje tylko takie, gdzie wirygodnosc anonsow jest raczej watpliwa albo zwykle k*rwy sie ogłaszają

www.sponsoraszukam.pl to ta stronka, płatna, kiedys tu ktos o niej pisal

Gość zabiore Cie
tak, tak stronke wynalazłem, jeśli jednak jakaś sympatyczna dziewczyna nie ma planów na wakacje, wyjazd 15-30 lipca, na taką małą wysepkę Brac, miejscowość Bol, to niech pisze na chorwacja_2011@interia.pl mam 35 lat, nie jestem jakims zbokolem czy kimś takim, nie mam czasu na zwiazki czy inne takie pierdoły, jak seks okaze sie dobry to fajnie, jak nie to cest la vie, bez cisnienia na cokolwiek...

Gość Od kilku lat pracuję
w czasie wakacji u wujka w warsztacie. Zrabiam 1300. Urocza perspektywa.

Gość zabiore Cie
laura, wielkie dzieki za polecenie strony

mielismy odwiedzic jedno piekne miejsce w portugalii ( jechac do rodziny ) ale raczej zrobimy niespodzianke moim rodzicom i przyjedziemy na ok 2 tygodnie do Polski :)

Gość gfddf
dghfhd

Gość Przewodniki
Zawsze możesz zaplanować wakacje w przyszłym roku :) głowa do góry - zapraszamy do nowej księgarnia internetowej www.przewodniki.zobacz-swiat.pl. Posiadamy przewodniki praktycznie z każdego zakątka naszej planety, nawet z tych najbardziej egzotycznych. Zapraszamy do zakupów i miłych wakacji :)

Gość truskawkowapolewa
A ja w tym roku zamierzam skorzystać z oferty last minute. Zastanawiam się nad wyjazdem do Egiptu albo do Turcji, tym bardziej, że na allinclusive.com.pl widziałam kilka bardzo promocyjnych ofert. Poza tym wychodzę z założenia, że last minute to najlepszy sposób na poznanie nowych miejsc przy małych kosztach.

Gość Opcje
Są inne możliwości. Ja preferuję samodzielne wakacje. Rezerwuję sobie samolot czy autokar, hotel i sam zarządzam swoim czasem na wakacjach. I rezerwuję to, co mnie interesuje, a nie to co jest w ofercie biura podróży. Zdecydowanie polecam taki sposób. Warto nauczyć się wybierać. Takie rzeczy jaki bilety czy hotel to na spokojnie można zarezerwować sobie na stronie http://www.okeytravel.pl/ A jak ktoś zdecydowałby sie na Amsterdam, to polecam Bicycle Hotel. A do zwiedzania miasta rower lub transport miejski - można kuoić kartę za 5 euro i na niej są wszystkie środki transportu. Pozdrawiam

Gość a taka jedna 25444yy
kurna urlopu nie dostane bo zmieniłam prace:O

Ja w koooooncu już niedluuuugo wyjezdzam :D Co prawda tylko nad polskie morze ale zatrzymujemy się w spa Primavera w Jastrzębiej Górze. Odliczam już dni, nie mogę się doczeeeekaaaać... Zwłaszcza zabiegów, które sobie wybiorę, plaży i morza. Mam nadzieję tylko, że pogoda dopisze :(