Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieglupia_Blondi

Szukam chlopaka

Polecane posty

a tak sobie poszukuje i nie moge znalezc nie jestem wybredna , ale jakos nie potrafie tarfic na ta moja druga polowke i tak sobie jestem singielka ktos jeszcze nie potrafi znalezc

Gość bywam tutaj czasem
tutaj raczej nie znajdziesz ale probowac warto, a skad jestes?

nie jest latwo znalezc osobe ktora stanie sie w twoich oczach kims wartoasciowym i wyrozni z tlumu - duzo osob szuka....

Gość bywam tutaj czasem
a co robi obraczka na palcu? to Ty kochanka chyba szukasz? ;)

ja mysle ze ladna jestes wiec nie powinnas miec z tym problemu - zacznij moze cieszyc sie zyciem bo wiadomo szczesliwi ludzie przyciagaja do siebie

wlasnie w tym problem ja sie ciesze zyciem chodze na imprezy itp jak juz trafie na kogos to albo zboczek i zalezy mu tylko na jednym albo zonaty chcacy tylko romansu wiec za takich nie ale dziekuje nie jestem zainteresowana

ja mieszkam sama od 18 roku zycia i jakos trafic nie moge mialam zwiazek 4 letni i plany slubu okazalo sie ze moj wybranek pol roku przed slubem splodzil dziecko innej noi slubu niebylo i znow singielka

Gość bywam tutaj czasem
"to obraczka po mojej babci spadek po jej smierci przechodzi z pokolenia na pokolenie" jesli to prawda to łaldna to tradycja, ale nie sadzisz ze doscy dziwna? szukasz chlopaka noszac obraczke? przeciez nikt z potencjalnych kandydatów tego nie wie a tlumaczyc sie na wstepie ze to po baci jest raczej trudno. Przepros babcie i zdejmij ta obraczke zbaczysz bedzie znacznie łatwiej

babcia juz niezyje wlasnie ona na zywo wyglada inaczej niz taka prawdziwa obraczka babcia byla dla mnie wzorcem i to z szacunku do niej ja nosze bo wiem ze takie miala zyczenie pozatym uwielbiam ja jest piekna

hm zalezy dla kogo ja nie jestem laska z tych ktore mozna miec na jedna noc czy 2 szanuje sie i mozna powiedziec jestem troszke starej daty nie wlaze kazdemu do lozka

nie wiem jak inni maja ale mi sie wydaje ze poznajac osobe musi Ci sie rowniez podobac fizycznie musi pociagac erotycznie i to dziala w dwie strony wiec pisanie ze faceta chodzi tylko o jedno to przesada.

Poważnie. Widać na fotkach, że jesteś fajną dziewczyną. Taką normalną, z którą można wszystko. Powygłupiać się, wyruszyć w pieszą podróż do okoła świata, czy po prostu się przytulić. Pewnie przysłowiowo można by z tobą konie kraść. Do tego jesteś ładna. Gdybym nie miał skomplikowanego życia i dzieliłaby nas mniejsza odległość, chętnie bym z tobą popisał, żeby się poznać. Pozdrawiam :)

znajdziesz kogoś bo ładna kobieta jesteś, no ale na pewno nie tu :P Wakacje już są prawie, idź na łowy :)

tak masz racje pociag fizyczny tez sie liczy ale nie tak jak to faceci robia ze na 1 randce juz im lapy pod kiecke chca wedrowac intelektualista bardzo dziekuje za mile slowa z tym powiedzeniem konie krasc to trafiles w 10siatke

jaca__________________jaca ale mnie rozbawiles super masz humor ja tez nie patrze na bogatego bo nie brakujemi niczego sama na siebie zarabiam i nie szukam sponsora