Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madelkunia22

Czy to ciąża??.

Polecane posty

Gość aaa dlaaaaczego
no tak nie każdy ma miesiąc w którym jest 30 dni, ale u ciebie tak jest :D

witam dziewczyny a ja tez sie staram o dziecko z mezczyzna i zrobilam sobie przed chwila test i wyszlo ze jedna kreska jest bardzo widoczna a druga bardzo bardzo slabo widoczna... czy mozliwe ze to ciaza?? od stosunku minelo 3 tygodnie

Gość Madelkunia22
Według mnie jesteś w ciąży bo moja kumpela tak miała i poszła do ginekologa i wyszło ,że jest w ciąży:). Idź jak najszybciej do ginekologa:).!

Gość Kobieta ANN
Czy po 17 dnich od stosunku test ciążowy wychodzi wiarygodny?? Porsze o odp!:*

Gość Kobieta ANN
Po ilu dniach od stosunku Ci wyszedł?

Ja od razu niemalże wiedziałam, że jestem w ciąży ( długo przed oczekiwanym dniem miesiączki). Latałam non stop do toalety, brzuch pobolewał, piersi ( niby jak na okres ale bolały mocniej i były pełniejsze). Mdłości wcale w ciąży nie miałam podobnie jak i zachcianek- każda kobieta ma inaczej! Są takie co w 5tym miesiącu dowiadują się dopiero, że są w ciąży a są takie co po paru dniach już wiedzą bo w ich organiźmie zachodza zmiany- nie ma reguły

Gość Kobieta ANN
A miała któras z was plamienia około owulacyjne?

Gość Kobieta ANN
Bo okres miałam 2 czerwca a 12 kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia( zdążył wyjsc ze mnie) A 19 czerwca dostałam plamienia na poczatku była to jasna krew a później brązowe plamki na wkładne... trwało to 4-5 dni. Nie wiem czy to objaw ciązy czy plamienia okołoowulacyjne? Robiłam test 17 dni po stosunku i wyszedł negatywny

Gość gość
Witam :) mam taki problem.. Spalam ze swoim chłopakiem w dzien owulacji.. Co prawda nie zabezpieczalismy sie ale nie doszedl we mnie.. czy to mozliwe zebym zaszla w ciaze od tego pierwszego wytrysku? Ostatnio jestem jakas spiaca, boli mnie pobrzusze i bardzo czesto chodze siusiu..

Gość gość
tak, jest to możliwe.

Gość gość
A po jakim czasie podbrzusze zaczyna twardniec? Ale czy to na prawde mozliwe ze moglabym byc w ciazy mimo tego ze nie doszedl we mnie? Czy przez ten pierwszy wytrysk na prawde mozna zajsc w ciaze???