Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urabelka

MARZĘ O FARMACJI, A WYLĄDUJĘ NA LOGISTYCE...

Polecane posty

Gość urabelka

Mój błąd, bo nie zdawałam biologii ani chemii rozszerzonych. chciałam zdawac je rozszerzone, ale zdecydowałam sie w ostatniej klasie i było już trochę za pózno, bo miałam je po 1 godzinie tygodniowo. Zdawałam matme rozszerzona. Ogólnie farmacja, nauka o lekach itp baaaaaaardzo mnie interesuje, sama zgłebiam info na takie tematy... Zastanawiam się nad studium policealnym na technika farmacji lub studiach na kierunku logistyka. Rodzina odradza mi studium, doradzaja studia. Nie wiem sama... Czy pozostawiac neispełniona farmacje tylko w sferze zainteresowan?

Gość lekooomankaaa
zawsze możesz zdać jeszcze dodatkowe przedmioty, bodajże w terminie do 4 lat po maturze można zdawać dodatkową maturę. Nie idź na studia które Cię nie interesują bo będzie to tylko drażnić, że nie poszłaś za głosem serca, a po farmacji masz zapewnioną pracę.

a z podstawowymi na farmację byś się nie dostała? zdaje się, że tłumów na tym kierunku nie ma...

Gość ale smutneee
smutne,że nie mozesz zrealizowac marzen:(

Gość wszystkowiedzącylepiejniżTy
jeżeli chcesz mnie krew na rękach to idź na farmację, tak tak...

Gość GarnierBody
czasami tak jest lepiej, ja marzyłam o medycynie, a wylądowałam na... informatyce i okazało się, że to była najlepsza decyzja jaką podjęłam ;)

Gość ranatkaaa
Własnie autorko moze to lepiej. Ja marzyłam o kosmetologii albo chemii, a zostałam fotpgrafem. Czasami niektóre rzeczy trzeba pozostawic w sferze zainteresowan.