Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidzia21

zapraszam staraczki o dzidzie ;)

Polecane posty

🖐️ Rossi wydaje mi sie rownierz ze bedzie ciaza.Biala Mewa a wy jak dlugo sie staracie o beybi? ja powinnam dzisiaj dostac@ jeszcze nie mam ale moge miec rozlegulowany cykl gdyz poraz pierwszy jadlam tabletki hormonalne clomid🖐️

a my już rok :( Ja mam dostać @ w niedziele, ale to dobrze bo te ziółka zacznę pić wreszcie...

Jeszcze nie bo moja gin twierdzi że jeszcze nie pora :/ Jak nadal się bedzie upierała to chyba ją wymienię, chociaż się zastanawiam bo wielu parom pomogła

Hej dziewczyny, Biala Mewo, mi ostatnio znajoma para, ktorej udalo sie po prawie 3 latach staran powiedziala, ze im kilku lekarzy mowilo, ze martwic sie nalezy po ok 2 latach bezskutecznych staran, takze glowa do gory:) Ja dzis dowiedzialam sie, ze moja kuzynka poronila, z koleii mc temu poronila kuzynka meza. Nie wiem, co sie dzieje w dzisiejszych czasach, czy kobiety maja slabsze organizmy, czy co? Dawniej 9 m-cy po slubie pary witaly juz dzieci na swiecie a dzis chyba nie jest tak latwo:)

Gość dzidzia21
czeeesc, ja jeszcze nie mam, powinnam dostac w nocy wczoraj ale pewnie dostane dzisiaj w nocy jak miesiac temu. albo i nie dostane :D.

Gość dzidzia21
dziewczyny, nie moge spac...jeszcze nie dostalam@ juz panikuje...:O z reszta jak zawsze, Rossi , co z Tobą?

hejka a ja zaczynam od nowa staranka wczoraj dostalam@ i od nowa tableteczki w ruch i na monitoring ale jestem dobrej mysli bo kiedys napewno sie uda trzymam za ciebie dzidzia 21 kciuki aby teraz tobie sie udalo🖐️

Gość dzidzia21
nie dziekuje. :) trudzia Tobie tez sie uda. mnie strasznie boli brzuch... od 2 dni...

Gość dzidzia21
ja juz nie musze robic testu,,, @ mnie złapała w barze jak mialam białe spodnie... co za wstyd... jeszcze tyle kobiet w ciazy widzialam... ;(

Hej kobietki, przyszłe mamusie Jako mama 10 - miesięcznego chłopca mówię Ci wszem i wobec że z Twojego testu wynika że będziesz za 9 miesięcy tuliła swoje maleństwo w raminach :) Śliczne II kreseczki na Twoim teście. Ja miałam trochę inny test bo z " + " ale wyszła ciąża. u Ciebie to widać od razu. Daj znać co i jak :D Pozdrawiam

cześć Kobietki 🌼 Dzidzia nie łam się, może następnym razem :) głowa do góry! Rossi chyba już nas opuściła :( ale ważne że jednej z naszego grona sie udało! Trzymam kciuki aby wszytko było dobrze :) Ja jestem w oczekiwaniu na @. Dzisiaj mam dostać i niech już nadejdzie to rozpocznę swoją kurację

Gość dzidzia21
zazdroszcze:(

Gość dzidzia21
tych wszystkich ciąż... a juz sie cieszylam ,mialam 1% nadzieji hehe.

Dzidziu nie martw się , nam wszystkim się uda tylko trzeba mocno w to wierzyć no i oczywiście nie "świrować" na tym punkcie:) Mi się okres rozpoczyna bo pierwsze krople poszły... Jutro będe umierała z bólu pewnie :/

Gość dzidzia21
obyś miala racje... zobaczymy w nastepnym miesiacu co bedzie....

dziewczyny dostałam wczoraj okres @ spóźniony o pare dni pierwszy raz w zyciu.Po tescie z blada druga kreska prawie wmowiłam mezowi ze bedziemy rodzicami. Dziewczyny jak mu było przykro;((((((((((((( Nigdy nie nalezy cieszyc sie za wczesnie.Kurcze a tak sie juz cieszyłam:(((((((((((

i niestety naprawde uwierzyłam ze ta blada druga kreska to ciąża :(((((((((((((((((((((((( i po co tak nastawiłam męża;((((((((((((((((((

Rossi, bardzo mi przykro. Polecam zrobić badania, bo wynik testu jest kontrowersyjny, a okres w ciąży również może się przydarzyć. Jeśli natomiast na prawdę nie jesteś w ciąży to warto zbadać, dlaczego masz takie stężenie hormonów, że wynik był pozytywny, Robiłaś po tamtym teście jeszcze inne?

tak rano innej firmy i nie było kreski a popołudniu dostałam @

Ojej Rossi tak strasznie mi przykro 😭 Widziałam wiele fotek testów gdzie kreski były bledsze i ciąża była...

No wlasnie dlatego w to uwierzyłam i najgorsze to ze wmowiłam to mojemu mezowi ktory nie dowierzał testowi.A potem był tak rozczarowany i miał pretensje do mnie ze zrobiłam mu nadzieje i ze był juz pewny ;(((((((((((((((((((((

dziewczyny nawet nie wiecie jakie było moje zdziwienie jak po tych paru dniach spoźnienia i wyniku tego testu z blada druga kreska , dostałam @.Mąż myslał ze zartuje ;((((((((((((