Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodyfacet25

meska fantazja

Polecane posty

Gość mlodyfacet25

czesc, mam taka fantazje aby rozebrac sie przed nieznajoma kobieta tak aby mogla wszystko zobaczyc i ewentualnie zaspokoic sie sam badz z jej pomoca jesli tylko miala by na to ochote. Chetnie bym sie jakos zrewanzowal czyms milym;) oczywiscie wszystko w pewnych granicach i za obopolna zgoda. Warunkiem jest tylko to abysmy sie wczesniej nie widzieli na zywo. Nie wyobrazam sobie spelnic takiej fantazji w sposob jaki preferuja co poniektorzy, ze bede sie czail w jakis krzakach i wyskocze przed jakas kobiete. Uwazam to za delikatnie mowiac nie w porzadku. Nie twierdze ze moja fantazja jest normalna ale chcialbym abysmy obydwoje mieli z tego przyjemnosc a nie zmuszac kogos kto nie ma na to ochoty. Jest ktos z wawy komu tez podoba sie taki pomysl? Mysle ze nie byla by zawiedziona moim wygladem ale to rzecz subiektywna. Wszystko mozna dogadac

Gość mlodyfacet25
Póki co ćwiczyłem przed psem w domu,myślę,że się uda:)

witam dowcipnego kolege. wykazales sie porazajaca wyobraznia do podszywow. poki co nie mam psa ale z jakas kobieta chetnie sie spotkam bo nie wyobrazam sobie zrobic nic takiego przed osoba ktora nie jest zainteresowana

Gość mIodyfacet25
podszyw zaczernił nicka,proszę nie dać się zmylić. mogę sie pokazac też starszym panom,lubiącym meskie instrumenty:)

kazdy kto ma choc minimum oleju w glowie chyba od razu sie zorientuje ktory wpis jest na powaznie. Pogoda akurat sprzyja wiec jest idealny czas na plenerowe akcje;)

Gość jest .
ktos chetny?

Gość ale tu
pustka