Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasandra0001

Bibione - był ktoś?

Polecane posty

Gość Kasandra0001

Witam, jadę w tym roku do Bibione (Włochy). Był może ktoś? Mam kilka pytań? np. jak to tam jest z plażą? mamy do apartamentu 1 leżak jedno krzesło i 1 parasol. Jest nas jednak w apartamencie- 4 osoby. Czy np. przy tych leżakach można rozłożyć się też z kocykami?

Gość Kasandra0001
TAAAK, JASNE :) MOŻE KTOŚ BYŁ JEDNAK I MI POMOŻE ??

Gość Ola_Monola
Byłam w Bibione.Jest pięknie.Na plaży dość tłoczno,ale kocyki można rozłożyć. :)

Gość kasandra0001
A trzeba płacić za miejsce na plaży? ktoś mi mówił, że jak się chce koc rozłożyć to płacić trzeba... dziwne trochę...

Gość nieeeeeeeeeeee za koc
sie nie płcaci.Jak chcesz wypozyczyc lezak,parasol to sie płaci ale na pewno nie za koc!!!!

Podbijam temat:) Mam pytanie czy był ktoś z Was w Bibione? Jeśli tak to prosiłabym o namiary na fajne apartamenty. My z mężem i naszym wówczas 6-miesięcznym synkiem chcemy jechać na przełomie kwietnia i maja właśnie do Bibione. Był ktoś w tym terminie, jaka była pogoda, jaka woda? Bardzo prosiłabym również o podpowiedź co należy zabrać ze sobą przy podróży z takim Maluszkiem, jaki wózek lepiej wziąć spacerówkę czy gondolę? No i jeszcze mam pytanie o paszport, wyrabiał ktoś takiemu Maluszkowi paszport, zdjęcie ma być normalnie u fotografa, jaka opłata, jaka ważność dokumentu? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, będę bardzo wdzięczna