Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianna......

Co z neostradą?

Polecane posty

Gość marianna......

Nie wiem co robić. Założyłam ostatnio internet z neostrady w pakiecie z telewizją. Miałam płacić miesięcznie 83 zł a przyszedł mi rachunek na 206!!! Skąd oni wytrzasnęli taki rachunek? Tak wgl to 2 miesiące miały być za darmo. POMOCY

Gość fhgrsxh
pewnie jakas aktywacja, ale wogole wtopilas, ze wybralas TP

Gość marianna......
to co mam teraz zrobić?

Gość marianna......
ale moja koleżanka miała tak samo, i płaci normalnie 83 zł a mi przyszedł taki kosmiczny rachunek

Gość thxvfzdfhdsxfdh
era...

Gość a jam neostradę
i bardzo zadowolona jestem, polecam wszystkim ;-) wprawdzie mieszkam za miastem i wyboru dużego nie miałam...ale internet bez zarzutu. A co do faktury to zerknij w umowę - może jakaś opłata aktywacyjna, czy za modem... albo to rachunek tel.... jak coś to zadzwoń i wyjaśnij.

ale napewno na rachunku tp masz wyszczególnione za co placisz, wez jeszcze raz zobacz na rachunek, przeciez ta kwota z nieba sie nie wziela

Gość fhgrsxh
beta teraz nekac cie tel kilka razy dziennie z "nowymi" ofertami, wspolczuje.

Gość marianna......
no właśnie wszystko jest napisane tak jakby podwójnie to jest coś takiego: opłaty za inne usługi plan domowy 60 opłaty za inne usługi plan domowy 60 linia telefoniczna instalacja w promocji dostęp do internetu 1mb + usługa tv 24 msc - w tym opłata za internet 22,50 dostęp do internetu 1mb +usługa tv 24 msc - w tym opłata za internet 44,00 dostęp do internetu +usługa tv - aktywacja Razem 206, 63 Wszystko jest jakoś podwójnie, nie wiem o co chodzi. Maskara

powiem ci tak, jezeli masz zalozone konto online na tp, to tam bedziesz wieciala o wszystkim ze szczegolami, a jezeli nie masz to proste zadzwon na blekitna linie tp i wszystko ci powiedza

Gość a jam neostradę
dokładnie, zadzwoń i wyjaśnij. Kontakt jest bezproblemowy, więc po co zgadywać...