Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamanasamasoba

niepomoglam im tym razem,,,...

Polecane posty

streszcze to szybko...cale zycie bylam szmacona, wyrzucana z domu wyzywana, przez matke-ojciec albo siedzial w pierdlu albo sie nie wtracal w lutym mama chciala zebym jej cos zalatwila...skonczylo sie na piciu i natym ze niewrocilam na noc(mieszkam z chlopakiem) strasznie sie poklocilam z nim wtedy i sie wyprowadzilam...ale juz po paru godzinach byla zgoda...miesiac pozniej juz niebylam jej potrzebna bo mnie wyrzucila' teraz chca zebym im cos tlumaczyla bo ich z domu wyrzucaja(mieszkamy w uk) odmowilam... nigdy nieodmawiala,, ale tym razem mam juz dosc troche podle sie czuje bo jestem ich corka

Gość sesiii
Dobrze zrobiłaś!

tak myslicie???mam troche wyrzuty sumienia, ale niemoge sie tak wiecznie dawac manipulowac moja mama strasznie naduzywa alkcoholu...moj tata tez juz mial 4 zawal

Trochę chaotycznie to wszystko opisałaś... Czy dobrze zrozumiałam, że chcą, abyś im coś przetłumaczyła? Jeśli o to chodziło, to ja bym chyba tak zrobiła dla świętego spokoju - żeby potem nie wystawali pod Twoim mieszkaniem, że masz ich przyjąć, bo zostali bez dachu nad głową :o ps. był ktoś może w Jastarni? Jeśli tak, to proszę zerknąć na mój topik :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4861776

Gość taka sobie laleczka
Moja mama tez mna pomiata, bo chce byc z moim chlopakiem z nie znia. Ciazko mi pomagac jej w takiej sytuacji, ale pomagam. Zalatw im ta przysluge, to co dobre to wraca. Nie oddawaj zla za zlo.

Twoja mama potrzebuje pomocy,oczywiscie ze zrobilas dobrze i to normalne ze masz wyrzuty sumienia to znaczy ze jestes córką i nie bez powodu tak sie czujesz,cierpliwosc kiedys sie konczy. nie kosztam swojej osoby,i tak juz wiele przeszlaś w zyciu,a matka chciala cie wykorzystać... licze ze dasz rade

Gość deefty
Myślisz, że wrócą do Polski jak ich wywalą z mieszkania :o

no napisalam chaotycznie...przetlumaczyc to sie wiaze z kilku godzinnym stresem bo tu wszyscy sa flegmatyczni i na szwystko maja czas...a ona wyrzucila mnie z domu w zime bylam bez dachu nad glowa bez niczego!!

zje bali bo chate w pl sprzedali i prze jebali pieniadze...my jako rodzenstwo tez mielismy dostac jakas czesc z tego a ze juz bylam na swoim matka mowila ze cos dostane zeby pomoc i nic gowno

Ja rozumiem, że z tłumaczeniem trochę się zejdzie. Ale chodzi mi o to, że jak ich wywalą z tego mieszkania, to oni mogą sobie rościć prawo do Twojego. Oczywiście nie masz obowiązku ich wpuszczać, ale raczej mało przyjemne będzie, jeśli zaczną wystawać pod Twoimi drzwiami i wyzywac Cię od wyrodnych córek... Więc może lepiej się pomęczyć z tłumaczeniem i potem mieć spokój? ps. był ktoś może w Jastarni? Jeśli tak, to proszę zerknąć na mój topik :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4861776