Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwacja dnia

Czemu mlode kobiety w Polsce mają dokładnie nieogolone nogi?

Polecane posty

Gość o wiele bardziej niż
niedokładnie ogolone nogi razi mnie "niedokładna", żeby nie powiedzieć - bełkotliwa polszczyzna autorki

Gość dfdgfgdfgd
Dziewczyna Ronaldo też się nie goli jak nie musi. Widziałem zdjęcia. Nie popadajmy w paranoję. Mi włosy u kobiet nie przeszkadzają. Nawet lubię jak kobieta jest nieogolona. Nie każda kobieta to taka dziwka, żeby tylko patrzeć na to czy wszystkich facetów podnieca.

Gość ja jestem facetem i wiecie co
a dla mnie kobieta w miejscu publicznym nie powinna odslaniac odrostow na ciele

Gość Moi drodzy mezczyzni
Jak zaczniecie w koncu porzadnie golic regularnie pachy to pozniej sie czepiajcie do kobiet

Może im się spieszy, albo są nieuważne, niecierpliwe etc. Mi np. zawsze ciotka kosmetyczka woskiem usuwa włoski na nogach i gdy nie zdążę do niej obskoczyć w weekend, to muszę robić to maszynką i też mi niedokładnie wychodzi. Brak wprawy :P P.S. Myślę, że pytanie lepiej by brzmiało "Czemu młode kobiety w Polsce mają niedokładnie ogolone nogi?", bo to w tytule brzmi jakby celowo robiły to niedokładnie :P

Gość nie cierpie kobiet, lubie
tylko te seksowne, bo sie przydaja do czegos. mysle, ze najlepsze bylyby burki dla paszteow i kobiet ktore nie chca sie golic. po co inni maja psuc sobie wrazenia wizualne jak mozna bez problemu wszystko zakryc. jak brzydka twarz to tez powinna byc odpowiednia zaslonka i byloby git.

Gość nie cierpie kobiet, lubie
* nam psuc wrazenia mialo byc

takie niedokladnie ogolone nogi sa paskudne, dobrze ze juz nie jestem z byla

jak mnie zostawiala to miala pretensje o malego penisa, na ktorego nie mialem wplywu :o za to ona mogla sie ogolic, a tego nie robila, wiec jest gorsza

Gość stop podszywaczom!
podszywaczom mowimy nie!

Gość stop podszywaczom!
za to innym mowmy tak, szczegolnie tym poszkodowanym przez nature malym penisem oni tez chca zaruchac

ja sie szczerze przyznam,ze czasami zauwaze gdzies,ze niedokladnie ogolilam nogi,ale odkrylam juz dlaczego tak sie dzieje:) A to dlatego,ze w sztucznym swietle w lazience nie widac po prostu,i jak siedze w wannie to mam wrazenie,ze mam super ogolone nogi,a rano w swietle slonecznym,naturlanym,okazuje sie,ze jednak zdarzaja sie jakies niedociagniecia,i wtedy poprawiam. Ale nie wiem,jak mozna miec wlosy pod pachami,w szczegolnosci mlode kobiety,dziewczyny.

Gość bo polska to wiesniacki
kraj i kobiety u nas sa zaniedbane

Gość A mnie nic nie obchodzi co
o mnie myślicie. Możecie się przyglądać patałachy. Nieraz żeby zobaczyć reakcję lubię ubrać np. skarpety do sandałów. :D Ale niektórzy się wtedy patrzą takim dzikim wzrokiem i to sprawia mi radochę. :D

Może to jakieś zboczenie, ale naprawdę lubię denerwować ludzi i budzić tego typu emocje. :D

Gość tylko zaniedbane kobiety
pokazuja sie z niedogolonymi nogami

Na różnych forach piszę prowokacje i to też mnie raduje. Jak tu czytam jak wszyscy się przejmują, że ktoś spojrzy na nich z oburzeniem to wydaje mi się to dziwne, bo ja lubię te spojrzenia. :)

Jestem inna, ale w sumie dobrze mi z tym. :)

Gość gamonie do szkoły
co to ma być DOKŁADNIE NIEOGOLONE nogi??????????????????????????????????

Już w szkole lubiłam rozrabiać na lekcji i denerwować nauczycielkę. Nawet nie obchodziło mnie to, że zachowanie miałam przez to gorsze i nie pasowało do ocen. :D

tyle ze malo ktory facet umowi sie z dziewczyna ktora zobaczyl wczesniej z niedogolonymi nogami

Gość siren
sperdalaj.wy faceci sie nawet pod pachami nie golicie a my mamy wszystko dokladnie golic oprocz glow.

Teraz mnie kusi żeby sobie zapuścić takie dłuższe włosy na nogach i iść na miasto. Chyba to zrobię, żeby zobaczyć reakcje ludzi. Jak na forum niektórych denerwuje nawet kilka włosów to z całymi nogami chyba ludziom szczęki opadną. Muszę tego doświadczyć. :) Dzięki za pomysł.

ale wy kobiety nie chcecie ogolonych facetow i tym sie roznimy. potem placzecie, ze jestes starymi pannami bo faceta odstraszyly nieogolone nogi

Zaraz odstraszyły. :D Mój facet to też taki typ buntownika i już np. wiem, że wszystko mu jedno czy mam ogoloną cipkę, czy nie. Zawsze ma ochotę i nawet chętnie liże jak jestem zarośnięta. Fryzury tam już miałam najróżniejsze i żadna nie sprawiła żeby mu opadł. Zresztą jak faceta odstrasza nieogolona noga to lepiej niech do mnie nie startuje. Chcę kiedyś urodzić dziecko i chciałabym, żeby facet przy tym był. Zawsze też można zachorować i jakiś czas nie być ideałem. A co do włosów u faceta to mój facet zwykle jest ogolony, ale zdarzają się też okresy, że nie jest. Tak samo jak u mnie w sumie. :)

Gość do A mnie nic nie obchodzi co
a z pachami jak u ciebie? zarastasz czasem?

Gość siren
mnie sie czasem nie chce golic zima.zwlaszcza kiedy nie mialam chlopaka.ale pod pachami to sie gole bo dezodorant sie dluzej trzyma pod pachami jak sa ogolone.

Właśnie. Ze względu na antyperspirant pod pachą jest lepiej jak się nie zarośnie. Krótki odrost tak nie przeszkadza, ale większego nie miewam właśnie z tego powodu.

Gość do A mnie nic nie obchodzi co
a nogi golisz cale czy do kolan?