Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

ze by miec dziewczyne trzeba byc przynajmniej przecietnym

Polecane posty

bo jak sie jest brzydkim ma sie przesrane ludzie na taka osobe zle patrza nie chca sie zadawac przynajmniej wiekszosc taka jest prawda i nie wmowicie mi ze tak nie jest 🖐️

Gość I . . . . . .
TY JESTEŚ POJEBANY I DLATEGO NIE MASZ DZIEWCZYNY. nawet ślepa nie chciałaby być z tobą męska cipo

O mnie mówią że jestem oryginalna. Nawet dzisiaj to usłyszałam. Tłumaczę to sobie, że jestem brzydka.

Gość I . . . . . .
to poznajcie się i przestańcie pierdolic. ale pewnie i tak nie będziecie że sobą bo szukaćie kogoś lepszego, ciekawszego. i taki jest żywot nieudaczników

aha no a ile masz lat? to znaczy ze zaden facet nigdy nie chcial nie prubowal sie zapoznac z toba bo czasami ludzia sie zdaje ze zle wygladaja albo sa niesmiali jak jest z toba

Gość simian raticus - sexuolog
Każda potwora z czasem znajdzie swego amatora!

oj nie obrazaj sie nie napisalem ze jestes nieudacznikiem poprostu czasami czlowiek jest niesmialy i to wszystko a czasami poprostu nieatrakcyjny tak jak ja i przez to wlasnie tez niesmialy

Gość kara powinna być dotkliwa
eeeeeeeeeeeeeetam, koło mnie jest osiedle meneli i widziałam ich z kobietami :) Już chciałam coś napisać o twojej pisowni, bo aż w oczy kole, ale doczytałam, że sam się przyznajesz do analfabetyzmu:)

Gość ble ble nie zrzucaj winy
za swoja ciotowatosc i nieudolnosc zyciowa na wyglad

Gość prawiczek z warszawy
Yoko pokaż lewą pierś . BLE BLE pitolisz coś. trzeba być przede wszystkim normalnym, a wygląd ot żeby jakoś wyglądać.

oj wypraszam sobie nie jestem ciota ja mialem zle doswiadczenia z dziecinstwa wlasnie prez wyglad dokuczali mi a bylem normalnym chlopakiem nawet kilka razy podchodzilem do dziewczyn ze by je poderwac ale potem dawano mi do zrozumienia ze nie mam szans zrobilem sie niesmialy skryty

prawiczek wiesz mi wyglad to 90% powodzenia a jak do tego dojdzie niesmialosc to juz jest przesrane

Gość od zawsze go pocieszasz
zeby posiadac dziewczyne trzeba byc normalny ale dla ciebie to raczej jest za duzo :O