Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upadly.

marzę o tym by mieć żone.. to moje marzenie życia, szkoda, że nierealne

Polecane posty

Gość upadly.

mam już 22 lat i nigdy w życiu nie miałem kobiety, a każda która mi się podobnała mnie olewała a więc nawet nie mam złudzeń że kiedyś bede miał żone.. prędzej wygram w totka eh to smutne, że z pozoru coś co każdego czeka i jest takie "normalne" mnie nie tyczy i się nie spełni..

Gość Abbcca
Kota sobie kup i sie nie przejmuj :)

Gość upadly.
w dupe se kota wsadz..

Gość Abbcca
Mało, ze frustrat to jeszcze zoofil :P A szczerze powiedziawszy jestem w podobnej sytuacji. Mam 25 lat i nie mam dziewczyny i nigdy na prawdę żadnej nie miałem, ale co mogę z tym zrobić? Jestem niewysoki, mam niemęskie rysy twarzy, więc się żadnej nie podobam, kasy też nie mam wielkiej więc biedniejsza dziewczyna też na mnie nie poleci. Co mogę z tym zrobić? Nic, pozostaje się pogodzic z losem, inaczej frustracja zrobi z Ciebie psychopatę jakich wielu na tym forum.

Gość upadly.
juz wole byc psychopatą ktory zabija niz takim gownem cierpiacym jakim jestem ;/

Gość Catalyst...#$%^
A tam... wygrasz w totka, będziesz miał każdą:P

Gość Abbcca
Rozważ to, bo masz tylko dwie drogi: dom wariatów, do którego blisko od takich myśli - patrz tutejsze tematy o prawiczkach i wypowiedzi w nich; albo koty, ogródki i czym tam sie jeszcze starzy kawalerowie zajmują ;)

masz dopiero 22 lata, czym Ty sie przejmujesz? zamiast narzekac jak baba na targu wyjdz na piwo, idz na spacer z psem jesli masz ( pies jest dobry na podryw :D ) rozgladaj sie, usmiechaj, zagadaj

Gość Abbcca
@Lady Love Jak sie do tej pory nie spodobał to już się nie spodoba, nic nie dadza kolejne próby, cest la vie.

Gość upadly.
///masz dopiero 22 lata, czym Ty sie przejmujesz?/// ciagle to slysze... ale dla mnie to juz bardzo duze, mam wielkie pragnienie na kobiete, interesują mnie one na powaznie (sex, zwiazek itp) od conajmniej 15 roku zycia dlatego dla mnie to katorgia.. zreszta doslownie kazdy rowiesnik, brat itp dawno mieli dziewczyny w moim wieku a ja ciagle sam.. to dołujące ///zamiast narzekac jak baba na targu wyjdz na piwo, idz na spacer z psem jesli masz ( pies jest dobry na podryw ) rozgladaj sie, usmiechaj, zagadaj /// pije piwo czesto i co mi po tym?? z psem tez wychodze i co mi po tym? rozgladam sie i co mi po tym??

Gość laulenkaaaaa
Może spróbuj sam jakąś poderwać zamiast czekać na księżniczkę, która przybiegnie. Dziewczyny lubią być adorowane :P

oj facet facet a podrywac umiesz? masz jakies zainteresowania? pasje? swoj styl? moj kuzyn tez dziewczyny nie mial nigdy, dopiero od roku czy tam 2 lat ma dziewczyne ( pierwsza w swoim zyciu ) a ma teraz 25 lat

Gość Abbcca
>>Może spróbuj sam jakąś poderwać zamiast czekać na księżniczkę, >>która przybiegnie. Dziewczyny lubią być adorowane Ale tylko przez przystojnych - taki potrafi podrywać. Brzydki to zawsze zboczeniec.

Ja tak samo, ale niestety nie będę miała męża - to również nierealne. Łączę się z Tobą w bólu.

ale ty pierdzielisz! podrywaj ile wlezie ale z rozumem, nie uzwaj slow typu fajna z ciebie dupa, daj sie polubic chyba ze chcesz znalesc sobie pusta laske na jedna noc

Gość upadly.
///oj facet facet a podrywac umiesz? masz jakies zainteresowania? pasje? swoj styl?/// a co to znaczy - umiec podrywac?? jak ma sie dobry wyglad to sie 'umie' z chujowym wygladem i brakiem pieniedzy nie ma sie ZADNYCH szans na kobiete zainteresowania?? hm,.. pilka nozna, boks, hip hop, degustacja trunków alkoholowych ;] pasje?? co wy kurwa macie z tymi pasjami?? :O z dupy mam pasje wziąć?? najlepsze jest to, ze jak facet naprawde ma pasje to kobiety narzekaja, ze za duzo czasu im poswiecaja i za duzo pieniedzy na nie wydają zamiast na nie swój styl? .. pewnie mam ale jak widac chujowy

Gość Abbcca
>> podrywaj ile wlezie ale z rozumem, nie uzwaj slow typu fajna z ciebie >> d**a, daj sie polubic >> chyba ze chcesz znalesc sobie pusta laske na jedna noc Podrywam, flirtuję, zapraszam na kawę do kina, jestem grzeczny i uprzejmy, potrafię słuchać, rozmawiać, mam szerokie zainteresowania i sporą wiedzę o świecie. Ale co z tego, skoro nie mam warunków fizycznych i ŻADNA dziewczyna "nie jest gotowa" na bliższą znajomość ze mną? I Twoje przekonywanie mnie, że białe jest czarne nic nie zmieni.

o przepraszam dla mnie liczy sie facet tylko z pasjami :D najlepiej podobnymi do moich ;) no ale mniejsza uwiez mi ze brzydki facet tez potrafi poderwac lubisz hip hop czyli Twoj styl jest zblizony do tego hiphopowego? taki luzny? moze warto zmienic cos w sobie

Gość upadly.
co masz na mysli styl hip hopowy? bo jest o ubiór to zdecydowanie nie...

teraz moze cie nie przekonam, ale kiedys jeszcze wspomnisz moje slowa, jestem tego pewna :) zycze ci powodzenia, napewno ktoregos dnia spotkasz kobiete na swojej drodze zycia badz bardziej pewny siebie! kobiety to lubia, mimo wszystko ;)

Gość Abbcca
>>teraz moze cie nie przekonam, ale kiedys jeszcze wspomnisz moje >>slowa, jestem tego pewna "Srali muchy, bedzie wiosna" >>zycze ci powodzenia, napewno ktoregos dnia spotkasz kobiete na swojej >>drodze zycia Na pewno to Mikołaj Kopernik umarł. >>badz bardziej pewny siebie! kobiety to lubia, mimo wszystko Przystojny jest 'pewny siebie', brzydki to 'cwaniaczek'.

sluchaj no to ja tutaj jestem baba i znam sie lepiej na facetach od ciebie :P wiec sie nie wymadrzaj i sluchaj tego co ci mowie :P

Gość upadly.
///zycze ci powodzenia, napewno ktoregos dnia spotkasz kobiete na swojej drodze zycia/// co chwila spotykam jakas kobiete na swojej drodze.. szkoda, tylko, ze zadna mnie nie chce ////badz bardziej pewny siebie! kobiety to lubia, mimo wszystko /// jestem pewny siebi.. mimo wszystko

Gość tery,ala
lade love, fotografia to twoja pasja? to moze chcesz, dam ci jedna ZAJEBISTA Fotke, mozesz nią powalczyc nawet w jakis konkursach...

Gość Abbcca
>>sluchaj no to ja tutaj jestem baba i znam sie lepiej na facetach od ciebie wiec sie nie wymadrzaj i sluchaj tego co ci mowie A to, ze ja jestem facet to nie oznacza, że głupszy od Ciebie jestem i dam sobie wciskać ciemnotę każdej babie. Poza tym mówimy tu o tym jak kobiety rodzielaja pewnego siebie od cwaniaka, czy podrywacza od zboczeńca, więc stosując Twoją logike to ja siłą rzeczy sie na tym powinienem lepiej znać.

Gość jgfhgfytuytuyty
i dobrze ze ci tak zle,chamie i debilu :)

Gość tery,ala
ee?? nie odpowiedzialas na moje pytanie..

Gość jgujgygyuyuyuyuyuyu
jakie to załosne,co za dnem trzeba byc zeby tak nisko upasc....i nie wstyd ci dziadu pisac takich rzeczy....

Nie łam się Stary! Tak to czasem w życiu jest, że jak się za czymś czeka, to czas się strasznie dłuzy. Przykład: stoisz na przystanku i co 2 minuty spoglądasz na zegarek. Wieczność! Zajmij się czymś. Znajdź hobby, poszerzaj swoje zainteresowania. Ani sie nie obejrzysz, jak znajdzie się odpowiednia dziewczyna. Ale musisz byc aktywny, a 22 lata to jeszcze młody wiek, nie przejmuj się. Bedzie dobrze!