Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ^AgataWawa^

O co mu tak naprawdę chodzi?

Polecane posty

Gość ^AgataWawa^

Poznałam faceta w zeszłym roku, nie odzywał się aż do teraz , napisał do mnie pierwszy (o dziwo, bo to zawsze ja zaczynałam rozmowę:O) pogadaliśmy chwile, napisał że ciągle o mnie myśli... jest w związku ale zapytany o to mówi, że to skomplikowane.. chciał się spotkać, ustaliliśmy mniej więcej kiedy ale szczegóły mieliśmy ustalić później, napisał że odezwie się na bank i bardzo sie cieszy na spotkanie.. i znów cisza..:/ miał się odezwać w zeszłym tyg. ja pierwsza nie napiszę, bo nie lubię się narzucać, zresztą to on napisał, że się odezwie i jeszcze mnie zapewniał..o co chodzi? Co to za gierki? Czy może odezwał się tylko dlatego bo miał kryzys w związku? Niektórzy mężczyźni są okropni.. :/ Poza tym to chyba ja jestem jakaś pechowa bo już kiedyś miałam taką sytuację..

Gość ^AgataWawa^
Żeby nie wyszło na to, że chcę związki rozbijać, on zaproponował spotkanie .. bo chce porozmawiać:O

o co chodzi? Co to za gierki? pewnie mu chodzi o bzykanie, bo z pewnościa nie chce Ci sie zwierzac ze swoich problemów, skoro nie mieliście kontaktu

Gość rowowa rybka
A w jakim jestescie wieku ?

Gość ^AgataWawa^
ja 24 on 28 , no napewno nie chodzi o "bzykanie" bo to normalny fajny facet.

Gość Głupia Gocha
a mi się wydaję, że koleś po prostu wie, że jego zwiazek dobiega końca i juz sobie szuka pocieszenia

jakby był normalny i fajny to: - jesli jest w zwiazku albo problemy rozwiazuje w zwiazku albo go kończy i zaczepia inne -twierdzi ze skomplikowany, jesteś jego byłą, niepotrzebne sa tobie takie informacje, nie jestescie przeciez przyjaciółmi facet niepowazny -powiedział ze sie odezwie a jednak nie, czyli olał, zapomniał jest teraz super w zwiazku czyli do nastepnego problemy, jeszcze bardziej niepowaznie daj sobie spokój czeka cie rozstrój psychiczny przy kims takim, widac juz na wstepie

Gość fgerhrtj
Aha no to nieźle, już się zabezpiecza:O No ja wiem, że się bzykają ale to napewno nie o to chodzi.

Gość fgerhrtj
lenka lena może i masz rację, dam sobie spokój bo to serio jakies chore.. ale tak na marginesie to nie jestem jego byłą, byliśmy dobrymi znajomymi.