Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiona kumpela

Zaproszenia ślubna - w jakiej cenie?

Polecane posty

Gość Fiona kumpela

W jakiej cenie kupujecie zaproszenia ślubne? Drukowane czy ręcznie robione?

Gość anisko4444
Ja miałam rękodzieło 8 złotych /szt

Gość harmid
my kupilismy w sklepie z dewocjonaliami - 1,50 za sztuke. co jak co ale akurat na zaproszenia to kasy nie chcielismy wyrzucać.

A ja miałam ręcznie robione, z haftem po 12 złotych :) uważam że to wyjątkowa okazja i zaproszenie świadczy o szacunku dla gości :)

Gość slubujaca w 2012
Ja bede miała z allegro za 1 zł - aż dziwne że za taką cene można kupić ładne zaproszenia. To jest akurat rzecz, na której warto oszczedzic, bo i tak pojdzie do kosza.Oczywiscie moim zdaniem:)

Gość harmid
12zl za zaproszenie - to jest wyrzucanie kasy w błoto, przecież i tak każdy to potem wyrzuca do kosza. I co to ma wspólnego z szacunkiem. Brak szacunku byłby wtedy jakby osoba dostała zniszczone zaproszenie, albo ze złym nazwskiem, albo podane przez kogoś innego. Ale skoro ktoś nie ma co z kasą robić to nic w tym złego.

Gość HalynkaMM
My kupiliśmy na allegro za 5.50 bardzo ładne, robione na zamówienie.

Gość moje zaproszenia kosztowaly
2,20 zl sztukę

Ja mam zaproszenia robione ręcznie za 1,35 zł za sztukę i są super, ładne i eleganckie. Drogie zaproszenia to jak dla mnie wyrzucanie kasy, i tak ludzie patrza na to zaproszenie 2 razy, jak się je wrecza i potem żeby sprawdzić godzinę ślubu:P

Gość Zamiast
ok 3 zł sztuka. Zbierały same pochwały;-)

my kupilismy na allegro za 1zl,dziewczyna nam je rowniez wypelnila tym samym drukiem, to byly takie ruloniki na perlowym papierze.kazdemu sie podobaly:)

Gość flo87
my placilismy 3,50zł z nadrukiem, sa sliczne:)

Gość dwa i pół
ja mam troche inne pytanie, znalazłam bardzo ładne zaproszenia ale jest taki hak, tzn dla mnie to nie problem ale co o tym sądzicie, w samych zaproszeniach nie ma możliwości napisania kogo sie zaprasza, nie tego nagłówka SZ.P.

ja sama zrobilam. jakos te wszytskie zaproszenia wygladaja podobnie no i te same wierszyki, a chcialam czegos oryginalnego. kupilam specjalny papier ozdobny, wydrukowalismy resztę na drukarce - zwrotka piosenki naszego ulubionego zespolu, tekst z zaproszeniem, a z przodu taki fajny obrazek (tzn mi sie podobal). mialam jeszcze to dodatkowo ozdobiec ale w koncu nei bylo czasu.

Gość dwa i pół
up

Kosztowały 1,15 zł. szt.na allegro. 12zł to dużo??? chyba nie słyszałyście o zaproszeniach "sławnej" Zia za ponad 100zł z new york..:P

Gość krystyna 322
Ceny są naprawdę różne w zależności od danego zaproszenia. Im wiecej ozdób tym droższe,ale atrakcyjne cenowo można znaleźć tutaj http://www.decorisus.pl/c/0/7/Zaproszenia%20%C5%9Blubne.html a wybór jest naprawdę duży.

Gość dekoratorka000555
Ładne i eleganckie zaproszenia można kupić już w cenie od 1,30 do0 2,50. Ceny sa najróżniejsze. Musicie przede wszystkim patrzeć z jakich materiałów są zrobione, jaka gramaturę ma papier. Można np kupić zaproszenia po 1zł na papierze perłowym 120g (czyli cienkim ale można tez w tej samej cenie kupić zaproszenia na papierze 246g w kolorze ecru lub białym (te są sztywne). Gramatura papieru ma więc bardzo duże znaczenie. Pamiętajcie żeby kupować zaproszenia na papierze o gramaturze przynajmniej 230g

myślę, że coś fajnego z kopertą można dostać minimum od 4 złotych... tańsze znajdziesz na allegro... ale jaki jest sens mieć coś co ma każdy?

jezuu... te ceny mnie przeraziły... Ja raczej myślałam o cenie w granicach- 1,3- 1,5zł... Jak przyjdzie mi zaprosić ponad 200 osób, czyli ok 100 zaproszeń to dziękuję bardzo. jak dla mnie 5-12zł, to wyrzucanie pieniędzy w bloto, bo można znaleźć ładne zaproszenia w niskich cenach albo samemu coś w drukarni wykombinować, żeby było taniej

Gość gość
Ja szukam teraz ładnych zaproszeń.

Gość gość
Jeśli będziesz poszukiwała dobrej jakośc***apieru i kopert ozdobnych na zaproszenia, możesz sprawdzić ofertę firmy www.papercast.pl. Posiadają spory wybór produktów i przystępne ceny.