Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuszek...___

Czy tylko ja jestem taka jakaś głupia?? ;/

Polecane posty

Gość Kwiatuszek...___

Tak się zastanawiam nad samą sobą i dochodzę do wniosku, że chyba coś ze mną nie tak. Mogłabym być z normalnym facetem ale zawsze coś mi przeszkadza :O chyba właśnie ta normalność :O Wszyscy normalni na jakich trafiam są tacy hmmm.. spokojni, ułożeni... Ja chyba sama nie wiem czego chce od życia. Z jednej strony chciałabym być w normalnym, spokojnym związku no ale właśnie z drugiej lubie jak coś się dziej... Ma też tak ktoś? Czy tylko ja jestem taka dziwna ;/

jesteś dziwna szukasz adrenaliny w związku? jakas toksyczna? moze u ciebie w domu cos sie działo ze nie widzisz iz bycie spokojnym ułozonym to atuty, a nie mozna byc jednoczesnie czułym wrazliwym i macho bo to sa przeciwstawne cechy, szukaj w sobie powodów bo chyba zdrowy zwiazek i stabilizacja by ci nie odpowiadała

to co piszesz świadczy o tym że wogóle na zwiazek gotowa nie jestes , szukasz wrazeń w życiu żeby cie to nie wyprowadziło na manowce

Gość Kwiatuszek...___
No sama nie wiem.... Może po prostu trafiam na nie takich facetów... Ja jestem na ogól bardzo rozgadana, strasznie wesoła a Ci spokojni tacy jacyś hmmmm no nie pasujący. W wielu przypadkach musialam ratować sytuacje głupim gadaniem bo on nie miał nic do powiedzenia :O

Gość Kwiatuszek...___
Chciałabym normalnego faceta ale takiego podobnego do mnie, żebyśmy mieli o czym gadać, żeby był wesoły, a nie jakiś smutas....

Gość Kwiatuszek...___
A może mam za duże wymagania? :O

Gość Ola 92
ja mam identycznie, nie przejmuj sie tym...pewnie kilka kobie tez tak ma ;)

Gość Osz to problem
Znajdź sobie wysokiego zarozumiałego gbura. Tak dla równowagi w przyrodzie. Hę?? "Tak jest Panie sierżancie"

Gość maxymm
typowa kobieca kurewkowatosc: Miec faceta, ktory prawilby komplementy, byl wierny, ulozony kochany, dawal pieniadze, zabieral na wycieczki a z drugiej miec bad boya ktory by ja niezle rznął :/

Gość podrozniczka 28
bo najlepiej jak jakis fajny slodki brutal by sie w tobie zakochal :) ja tak mialam , wrazenia zajebiste :) serio mowie :)

Gość vilerfolgdalej
chwila moment podrzezc jest ciagle obok non stop jestes jak najbardziej normalna ui wlasciwie myslaca