Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskazmora:D:D

Pytanie do Panów:):)

Polecane posty

Gość ciekawskazmora:D:D

Witam Mam pytanko odnośnie warg sromowych. Jakie się podobają Wam, facetom??;) Te większe czy te mniejsze?:) Czy to jest tak jak u faceta penis "im większy tym lepszy"?:):) Proszę o odp.:)

te ładniejsze.... takie które pasują do całości :D A tak poza tym to każde mają w sobie coś pięknego ;) (no może prawie każde :D )

Chciałem tylko ad vocem: porównanie wielkości warg sromowych do wielkości fiuta jest nietrafione. Należałoby porównać do długości napletka. Jest taki temat: "wolicie obrzezanych czy nie". A ja tam darowanemu koniowi długości zębów nie mierzę...

A jak się okaże, ze większości podobają się inne niż ty masz, to co? Pójdziesz na operację? Poza tym jest tu takich tematów w cholerę :/

-> nei_nei; Słyszałem już o zmniejszaniu. A jeśli Panom zaczną się podobać większe to czy są jakieś implanty?

No mniejsze to powiększyć można nawet bez operacji :D metodą Hotentotek :D ciężarki i ... czekamy :D A w wieksze silikon i voila! :D

Gość Klusek
Najładniej wyglada pipka typu hamburger - bułeczka z wtsrająca zawartością :classic_cool: