Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gim_boy

jak działa kobiece pożądanie

Polecane posty

Gość going down town
nieźle ten gimbus naparza w pannicę:) oj nieźle:)

Gość Firen1234
HEHE Może to tak odczytałaś/łeś ale nie to miałem na myśli HEHE. To po prostu był taki mały żarcik dla rozładowania atmosfery, przyznaję może trochę szowinistyczny, ale bez przesady Pozdro

Gość dbzsongo ku
nie tłumaczę, tylko wyprowadzam z błędu malutki :) Podejrzewam, że darzy uczuciem za całokształt :) A kto powiedział, że chcę z nim mieszkać? Nie czuję takiej potrzeby. Przecież nie wzięłam z nim ślubu. Gdybym wzięła, to wykluczyłabym opcję rozstania. A skoro nie jest moim mężem, to chyba jeszcze mam prawo wyboru w tej kwestii, prawda zakompleksiona księżniczko?

Gość dbzsongo ku
Ty fistaszku, upss maluszku wyboru nie będziesz miał, bo będziesz (jak dobrze pójdzie)mieszkał w willi z basenem, spał na pieniądzach, ale niestety potrzeby będziesz załatwiał swoją rączką, a ich wszytskich i tak nie dasz rady zaspokoić. Wątpię, że uda ci się kogoś znaleźć, ale zakładając nawet, że tak będzie to będzie to kobieta, która cię wychuja z kasy i zostaniesz z niczym :) A nwet dobrze loda nie zdąży zrobić... maluszku...

Gość gim_boy
dobrze kalkulujesz cipko, bardzo dobrze...i jaka praworządna, pewnie dupy nie dałaś, pastor by cię pochwalił publicznie - służba czystości normalnie:) pani pastorowa dałaby ci kawałek ciasta i kawę:) "pewnie darzy mnie uczuciem za całokształt" zastanów się wypchana gównem w głowie studentko co właśnie w tej chwili przyznałaś (przyznałaś że mam rację)

Gość dbzsongo ku
Ej tak na dobrą sprawę to ja ci nawet współczuję! Poważnie. Bo nie masz kobiety i wszytsko na to wskazuje, że mieć nie będziesz. Korniszonka w spodniach, póki co nawet tej kasy, o której mówisz nie masz i nikt cię nie lubi... Kurde, chyba byłam dla ciebie zbyt ostra :/ biedny maluszzekk..

Gość gim_boy
nie tam nikt mnie nie wychuja z kasy bo ja nie jestem naiwny wcale. wiem kiedy ktoś chce mnie wykorzystać lata treningów:) w najgorszym razie będę mógł zamówić gorącą dupcię z agencji. tam są piękniejsze od ciebie, ale skoro mówisz że tyś piękna to może znajdziesz tam pracę. ---------------------- dla facetów liczy się kasa, dla kobiet liczą się wartości, dbaj o wartość swojego portfela LASKA-BANK

Gość dbzsongo ku
w moje życie intymne i religijne nie wnikaj. Wiem, że chciałbyś chociaż o tym posłuchać, skoro seksu nie masz z kim uprawiać. Ale proszę cię, no tak po prostu rybko nie wypada!

Gość going down town
---------------------- dla facetów liczy się kasa, dla kobiet liczą się wartości, dbaj o wartość swojego portfela LASKA-BANK Niezłe, jestem Twoim fanem:) Dajesz fistaszku!

Gość dbzsongo ku
zależy jakie lubisz ;) ejjj!! "A jak działa kobiece pożądanie? :( proszę niech ktoś mi powie , bo żadna mnie nie chceee ;( ale będę miał pieniądze, myślicie że wtedy któraś zgodzi się być moją żoną ale co tam zawsze są dziwki!! Przecież tylko ktoś komu zapłacę, mógłby spróbować mnie tknąć"

Gość Major Oklahoma
Firen1234 nie, to nie byl zart, poprostu nie zdales sobie sprawy :)

Gość gim_boy ZWYCIĘZCA
going down town, dzięki, łał zdobyłem fana. już sobie daruję, trza już iść spać, dzięki wierna widownio. okazało się że pokazałem tej dupie prawdę. przekaż jej że jej współczuję. jakaś ona taka niedojrzała że z gimnazjalista się 3 godz kłóci, awanturnica. oj hormony, hormony suczce mącą w główce. Żegnajcie, kłaniam się i macham moim fistaszkiem ;)

Gość dbzsongo ku
A tak na marginesie to jesteś maluszku naiwny, bo liczysz że któraś poleci na twoje pieniądze, których -zaznaczam!- jeszcze nie masz ';]

Gość dbzsongo ku
oj tam ja byłam bardzo spokojna, to tobie nerwy puszczały fistaszku :) miłych snów, o dziewczynach których nigdy mieć nie będziesz

Gość going down town
w moje życie intymne i religijne nie wnikaj. Wiem, że chciałbyś chociaż o tym posłuchać, skoro seksu nie masz z kim uprawiać. Ale proszę cię, no tak po prostu rybko nie wypada! Czy nie uważasz, że właśnie sobie przeczysz, bo życie intymne małego roztrząsasz, a do swojego bronisz mu dostępu? Trzeba być spójnym w tym co się mówi i pisze.

Gość dbzsongo ku
eee, ja tam nie pytam o jego życie seksualne! Ja mówię o jego miejscu intymnym, a nie życiu :) Jak coś powiedział o mojej cipce, to nawet nie skomentowałam :)

Gość Major Oklahoma
nie spójnym, tylko konsekwentnym

Gość dbzsongo ku
poza tym to on je rozstrząsa mówiąc, że będzie korzystał z usług agencji towarzyskiej. Ja nie mówiłam z kim współżyję/będę współżyć :)

Gość going down town
Ech te gimbusy. Tak konsekwentnym a nie spójnym:) Dlaczego dałaś się wciągnąć w tę bezsensowną kłótnię? Ale przyznaj mały był inteligentny i dowcipnie odpowiadał, co?

Gość going down town
Wątek agencji był obrzydliwy - przyznaję:)

Gość dbzsongo ku
Bo interesuję mnie ludzka psychika, a bardzo zaciekawiła mnie jego osobowość. Z początku niby rozsądny chłopak, a potem jak jakiś frustrat się zachowywał. Ciekawi mnie co takimi ludźmi kieruje. Taka jakby podwójna osobowość. Z moich wcześniejszych wypowiedzi można zauważyć, że go nie atakowałam. Ale no bez przesady. Uważam, że jest inteligentny, ale nie uważam że odpowiadał dowcipnie. Jego wypowiedzi są bezczelne i pełne jakiejś nienawiści, która się bierze z nieudanych relacji jakie ma ze swoją klasą

Gość going down town
Czyli tak jakby nagle stał się doktorem Jekyllem?

Gość going down town
Znaczy mister Hydem?

Gość Major Oklahoma
nie uwazam, zebys analizowala jego osobowosc, odpisywalas, bo Ci dopiekl, wielka analiza, zabraklo Ci slowa mizoginista

Gość dbzsongo ku
niby mogłam mu pocisnąć, ale skąd ja mam wiedzieć czy on nie ma jakiś skłonności samobójczych. Przecież to musi być straszne być odrzuconym przez rówieśników. Ale myślę, że w dużej mierze to wina jego charakteru. Gdyby był sympatyczny, nikt by go źle nie traktował

Gość going down town
A Ty co o nim sądzisz? Ja tak szczerze myślę, że był niestety bardzo wulgarny, ale potrafił dbzsongo ku zapędzić w kozi róg. Chyba się sprawdza teza o podwójnej osobowości, nie sądzisz?

Gość going down town
dbzsongo ku Też myślę, że to wina charkteru. Może też braku wzorca, bo tak wcześniej pisał. A kim Ty jesteś, psychologiem, tak?

Gość Major Oklahoma
niby mogłam mu pocisnąć, ale skąd ja mam wiedzieć czy on nie ma jakiś skłonności samobójczych no bez jaj, tiaaa

Gość dbzsongo ku
no jak to? przecież w tej rozmowie on wybuchał emocjami i mówił o sobie, o tym że jego problemy zaczynają się w klasie, że koleżanki się nim nie interesują, a koledzy wyśmiewają. Że jest kujonem. Przecież nie będę na forum tworzyć jego portretu psychologicznego, ja go sobie buduję w głowie, na podstawie jego wypowiedzi. Taki obraz buduje się w trakcie rozmów, w których chłopak obnaża swój charakter Majorze