Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambi100

czy w wieku 34 lat

Polecane posty

Gość bambi100

czy w wieku 34 lat zabezpieczac sie jeszcze przed ciążą czy nie ma juz takiej potrzby , prosze o powazne odp

Gość bambi100
czy jest szansa jakas na ciaze

Gość różowy klapek
To zależy, czy chcesz mieć dziecko, czy nie. Jeśli chcesz, to się nie zabezpieczaj. Jeśli nie chcesz, to musisz się zabezpieczać. Kobieta jest płodna do menopauzy, czyli około 50 roku życia.

Gość bambi100
staram sie 4 cykl i nic może juz za późno , jestem przerazona

Gość wtf.
wkurzaja mnie takie tematy a rzcej baby je zakladajace "staram juz 4 cykle i umieram ze strachu ze jestem nieplodna" WTF????? szlag mnie trafia jak czytam ze laska po 30stce nie wie czy w tym wieklu moze czy nie moze miec dzieci ... ze wzgledu na wiek dziewczyny - szczegolnie ty autorko - poczytajcie ksiazki, artykuly na necie, a nie zachowujcie jak jak idiotki

Gość tysiamika
Jest trudniej, nie da się tego ukryć, sama jestem już po 30stce, ale jakoś nie obgryzam paznokci z nerw, stres mi nie pomaga-wiem to, więc zero stresu. Póki co popijam ziółka, biorę witaminki, czekam na @ żeby zacząć używać komputera cyklu (Cyclotest Baby) no i w dalszym ciągu uzbrajam się w cierpliwość.

Gość salianka
Im jesteś starsza, tym trudniej zajść w ciążę.Zwiększa się również ryzyko powikłań, poronienia i wad wrodzonych u dziecka.Ale to nie jest żadna reguła. "Starsze" ciężarne są pod czujniejszą opieką lekarza - częstsze wizyty,dodatkowe badania itp. Przecież nawet 40latki rodzą zdrowe dzieci i wspaniale znoszą ciążę.Głowa do góry :D NIe miej parcia na dziecko,ponieważ stres nie sprzyja zapłodnieniu.

Gość nokijka
Można zajść w ciążę, także powinnaś się zabezpieczać o ile oczywiście nie chcesz mieć dziecka. jako naturalną metodę antykoncepcji polecałabym testy owulacyjne np. Afrodyta, bo nie będziesz truła się wtedy pigułkami, pozdrawiam

Gość macadamii
bardzo dobry wiek na ciaze...moje kolezanki zachodza w tym wieku..a nawet kilka po 42 roku zycia....niesamowiete ze ktos pyta o to..az mysle ze to dowcip..nigdy nie wiemy jaka jest nasza plodnosc poki sie tego niesprawdzi..sprobuj a sie dowiemy..ale wiek nie ma anaczenia..no oczywiscie zgadzam sie ze plodnosc spada z wiekiem..ale nie jest to regula