Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriuszka..

Proszę o pomoc! Prezent dla chłopaka na urodziny!!!

Polecane posty

;) siedzenie noca i rozmyslanie najlepiej smakuje jak ma sie na rano do pracy. Delicje ;)

Gość kafeterianka..
masz na rano do pracy? :) ja na 10.00 więc nie jest najgorzej ale przed pracą muszę jeszcze odwiedzić szewca. zaloguję się na swój nick bo tematy zazwyczaj zakładam na pomarańczy

o 5.40 wstaje jade po kolegow (urodzinny jeden z nich mial a propos 30ste ktores) i od 7 do 15 walcze ze swiatem :)

jasne ze moja praca :) Tyru tyru bedzie za pare godzin niestety. Dam rade kawa czeka na lyszke a cukier tylko spoglada za kata na filizanke.

Zasne ale wtedy jak juz naprawde bede oko zamykal rano mam wieksza motywacie jak budzik zadzwoni ze musze wstac, ze jak tego nie zrobie to zawale i zasne na amen ;) taki warjacki tok myslenia ;)

Ox. Mam stary szamanski sposob na klejace oko. Siegam po ksiazke i po 10 minutach o takiej poze bedzie ledwo puls wyczuwalny pod kordla :) takze ja tez zaraz zmykam. Kolorowych.

O jerzu :) . Wczorajszy dzien wypadl mi z zyciorysu a za dzisiejszy wpisze sobie do niego tylko pol :) bo pewnie bede twardo spal jak zawiesze oczy na TV.

Gość romannnnnsssik
no i oboje się tak chłodzimy i chłodzimy chociaż dzisiaj brzydka pogoda.

Gość Najlepszy_prezent_
Witam wszystkich :) Jak dla mężczyzny w zależności od jego upodobań, zainteresowań, hobby proponuję i polecam bardzo fajny prezent w postaci sagi Dragon Balla, która mógł kiedyś oglądać (warto zapytać delikatnie czy oglądał Dragon Ball, czy Dragon Ball Z ). Wprost idealny spontaniczny prezent. Serdecznie polecam! www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość nin-na
a może zegarek?? wydaję mi się że bedzie to trafiony prezent, marka Larus oferuje fajne, dobrej jakości zegarki w modnych fasonach i kolorach dla młodych ludzi. w internetowym sklepie http://www.zegarek.net/zegarki/lorus/meskie.html znajdziesz wiele ich modeli

Gość kuba karski
A skąd pewność, że gościu nie będzie miał lęki wysokości? O takich sprawach mówi się przecież dopiero wtedy, kiedy faktycznie pojawia się problem, nie wcześniej ;-)

Gość marta majkusiak
Aż na tyle to ja swojego faceta znam ;-) Z lekka przesadzasz z teoriami - mój facet nie ma żadnych problemów z lataniem, nawet skakał kiedyś na bunji ;-)

Gość gość
eee noza nie kupuj, jest taki przesad ze jak sie daje nóz w prezencie to on "przecina" zwiazek, ja tak mialam i moje 2 kuzynki, niby glupi przesad ale lepie nie ryzykowac :P

Gość taka_prawda
Moj ma za tydzien urodziny to kupię sobie gorset lateksowy z ponczochami do tego czerwona szminka i wino :)

Gość gość
A może kubek z kolorwym nadrukiem. Ja swoje ulubione wzory znalazlam na stronie www.vitaminum.pl i tam kupiłam piękne czarno białe koguciki ludowe- chlopak i jego koledzy byli zachwyceni!

Gość Tatianna1
Mój chłopak uwielbia grać w gry komputerowe więc kupiłam mu klucz do gry World of Warcraft i był wniebowzięty. Akurat kupiłam go tanio tutaj http://www.3kropki.pl/sklep/klucze-do-gier/ no i przesyłka była błyskawiczna. Jak dla mnie to była duża ulga , a chłopak bardzo się cieszył z prezentu.