Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może sie wkoncu zakochałam

Czy chłopak który chodzi co niedziele do kościoła może być zły?

Polecane posty

wydaje sie byc porządny, nigdy mnie nie zmacał, moglby mne wykorzystac,ale nie robi tego ani żadnych aluzji do seksu jest cudny słodki lubi sie calowac i przytulac. ale mial dziewczyne ponad rok...podejrzewam że nie jest prawiczkiem :(( czy nie jest hipokryzją nie być prawiczkiem i chodzic co niedziele do kościoła? czy on mysli o seksie? czy gdyby zostal ze mnąw nocy sam na sam próbowalby sie zaspokoić mną?

Gość Donata00
jeżeli twój chłopak cię nie wymacał to wiec że jest źle jeżeli twój chłopak chodzi do kościoła to wiec że jest bardzo źle jest krypto gejem albo fanatycznym moherem po liftingu twarzy

Gość MAX 22
Nie sprobujesz to się nie dowiesz a kościól nic z tym nie ma wspolnego. Czas pokaże jaki jest cudowny tylko się nie śpiesz.

jestem taka napalona a z drugiej strony chciałabym wierzyć w to że on jest porządny, starac sie dla niego udawać cnotkę, ps. on caluje mnie po dloniach, to dobry znak?

Gość cfdecuuu
Moja przyjaicolka znała takiego! Myslalam,ze jej sie udało :) Ale po slubie zaczał ja bic.A przed slubem posuwal ja analnie,szok.Ona tez nie lepsza,ze sie dawała!Okazał sie zerem a ona dziwka.I tyle.

Gość cfdecuuu
szybko sie rozwiedli

w sumie moj ojciec tez porzadny...no ale nie bil mamy

Gość lasia
moi drodzy pomóżcie! :) jest taki sobie konkursik foto i chciałabym, abyście oddali na mnie głos ;) temat to niezwykłe ujęcie przedmiotu codziennego użytku, a tutaj jest link do zdjęcia http://konkurs.fotokursy.com.pl/praca/699#show nie musicie się nigdzie rejestrować, wystarczy kliknąć (tam jest obok zdjęcia na niebiesko "+zagłosuj") dzięki wszystkim, którzy wsparli amatorkę fotografii ;)