Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerooo

uderzyl mnie

Polecane posty

Gość zerooo

uderzyl mnie "brat" nie daruje nigdy....

Gość zerooo
oddam tego moze byc pewien oddam mu z nawiazka

Gość biała panna
Mnie bije cały czas, dlatego powiedz mi teraz gdzie dostanę białe latexowe legginsy :)

Gość magda środówna
oddaj mu a jak ci odda to poleć (jak juz wyjdziesz z OIOM) i oskarż go o znęcanie się! ma być tak jak na filmach - My bijemy - oni płaczą!

Gość biała panna
Głupi pomysł, kup pistolet :D

Gość MAX 22
Powiedzcie bratu że kazdej jego dziewczynie powiecie ze jest damskim bokserem i nie warto z nim się zadawac. Jeśli siostrę uderzyl to dziewczynę tez lał będzie.

Gość zerooo
mysle ze ona wie wspolczuje musi byc po prostu glupia

Gość zerooo
a jego nienawidze

Gość gddtdtr
jestescie z kosmosu? jakby mi pysknał to by nie zył ! ha szok!!!!jestescie durne czy jak?

Gość biała panna
Weż zrób kilka pompek i przypierd*l mu ;)

Gość gddtdtr
to ich trzeba bic a nie pozwalac sie tal traktowac!!!!

Gość zerooo
on ma 36 lat ja jestem mlodsza to nie takie proste ale chamem byl zawsze

Gość biała panna
Chętnie Ci pomogę z kolegami

Gość agnieszkaMD 217
Ale z was tępe szmaty. Jak zezłościsz faceta bo go walniesz mocno to on ci odda dwa razy mocniej. jemu nie stanie się nic a ty bedziesz chodziła z mordą obitą Mniej oglądajcie tvnu idiotki :O

Gość biała panna
Do kogo fikasz?

Gość zerooo
niestety agnieszka masz racje przynajmniej moj "braciszek" tak by zrobil cala sie trzese i cholerne lzy mi plyna jeszcze teraz i zaczynam zalowac ze nie oddalam mu mocniej przynajmniej wtedy "kochana babcia" moze by przejrzala na oczy i zobaczyla ze cos z nim jest nie tak a tak powie ze nic mi przeciez nie zrobil co z tego ze mnie reka poboli troche

Gość biała panna
OK. to skoro nie czujesz się na siłach żeby mu oddać to wsadź mu kupę do szafki ;D

Gość agnieszkaMD 217
nic nie poradzisz tu siłą nie słuchaj tych idiotek wychowanych na tvnowskich serialach dla kretynów, które ci każa się z nim bić :O poszukaj wsparcia u rodziny a jeśli się to powtórzy - no trudno - aby więcej tego nie robił zrób obdukcję i idź do prokuratury

Gość zerooo
przykro to mowic ale rodzina nie ma tu zbyt wiele do powiedzenia zreszta on ma wszystkich gdzies a wlasciwie moze to mnie wszyscy maja gdzies bo nienawidze udawac

Gość zerooo
wiedzialam ze moja rodzina nie jest normalna teraz mysle ze to wlasciwie patologia moze nie w jakims skrajnym wydaniu ale jednak

Gość lasia
moi drodzy pomóżcie! :) jest taki sobie konkursik foto i chciałabym, abyście oddali na mnie głos ;) temat to niezwykłe ujęcie przedmiotu codziennego użytku, a tutaj jest link do zdjęcia http://konkurs.fotokursy.com.pl/praca/699#sho w nie musicie się nigdzie rejestrować, wystarczy kliknąć (tam jest obok zdjęcia na niebiesko "+zagłosuj") dzięki wszystkim, którzy wsparli amatorkę fotografii ;)

Gość biała panna
Droga Agnieszko, to Ty się chyba naoglądałaś za dużo telewizji biorąc pod uwagę Twój komentarz: "poszukaj wsparcia u rodziny a jeśli się to powtórzy - no trudno - aby więcej tego nie robił zrób obdukcję i idź do prokuratury" Obdukcja i prokuratura? To teraz pojechałaś fikcją

Gość agnieszkaMD 217
przeciwnie doskonale wiem co mówię (tzn prokuratura najczęściej zaleci oskarżenie prywatne - ale to zależy od charakteru obrażeń) taka sprawa potoczy się gładko i szybko dupek dostanie wyrok w zawieszeniu (nawet warunkowo umorzą) więc krzywda mu się nie stanie ale na drugi raz się zastanowi

Gość biała panna
No nie rób se jaj, że ma brata oskarżyć o lekki oklep. Pewnie nawet śladów jej nie zostawił, więc już prędzej o przemoc psychiczną, choć dla mnie to i tak jest paranoja to co mówisz. Chyba jesteś w konflikcie ze swoją rodziną bo inaczej tego nie widzę.

Gość agnieszkaMD 217
mówię o sytuacji gdy to się powtórzy (czytaj ze zrozumieniem) :O wasze propozycje aby się z nim biła (oddaj mu) świadczą o tym, że nigdy nie dostałyście od faceta!!! to nie działa tak jak na filmach - hahahahaha kryminlanych- że kobieta raz uderza faceta i ten pada na glebę wijąc się i błagając o przebaczenie on tylko odchyli łeb i walnie pięścią, ale tak że ślad na conajmniej tydzień (oby tylko!) gwarantowany a potem co? zabić go jak bedzie spał?? :O

Gość biała panna
Miałam już rozbity łuk brwiowy, wybity palec, podbite oko i wiele innych po bójce z bratem, więc 'nie ucz ojca robić dzieci.' A czy uderzy ja raz, czy dwa to nie ma znaczenia bo mały siniak jeszcze o niczym nie świadczy.

Gość MAX 22
Pluj mu do kawy lub herbaty i mów mu na zdrowie cala rodzina będzie uszczęsliwiona Twoją wysoką kultura.

Gość biała panna
Ale wcześniej nagraj to i później mu wyślij pocztą :D

Gość agnieszkaMD 217
hahahahah no to widać lubisz się z nim bijać a on jest albo znacznie młodszy albo nie chciął cie wcale bić zdaje mi się jednak, że autorka wcale się nie bawi w "bijanie się" z bratem :O