Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallina82

Facet grzebał mi w pępku!

Polecane posty

Gość mallina82

Zdarzyła mi się dziwna sytuacja.. Całowałam się z tym facetem pierwszy raz, moja głowa była na jego kolanach tak jakoś, leżałam wyciągnięta na kanapie, zaczął mi jeździć ręką po brzuchu i chciał zejść niżej, ale ja mówię" nie dzisiaj" , więc wrócił na brzuch i zaczął mi jeździć palcem w pępku :O pierwszy raz się z takim dziwnym zachowaniem spotykam, wyobrażał sobie ,że wkłada mi palec w inną dziurkę czy jak :O ?

Gość mallina82
ps. piszę poważnie

Stanowczo to jest zbok! Zerwij wszelkie kontakty, spal numery telefonów zmień operatora komórkowego i zastrzeż numer. Przeprowadź się natychmiast do innego miasta i zapuść (ewentualnie zgól) brodę. Przefarbuj się. Może Cię nie dopadnie...

Gość mallina82
a tak na serio ? :P

Gość a tak na serio
w czym problem ?

A tak serio to wypij flaszkę na odwagę, załóż seksowną bieliznę, zrób kąpiel z gorącą pianą dla Was obojga, zapal możliwie jak najwięcej świec, porozrzucaj wszędzie płatki róż, zaproś go i zapytaj czego tam szukał.

Gość mallina82
pytam czy to normalne.. ani to przyjemne nie było ani podniecające.. dziwne jakieś

Gość lucy fer
jak następnym razem będzie ci grzebał w uchu to zrób tak jak ci radzi stary satyr ;-)

Gość mallina82
satyr odmówiłam nie bez powodu 😭

Gość mallina82
punkt g w pępku ? :D ciekawe ...

Gość aaaaaaad
dobrze ,że umyłaś 🖐️

Ale grzebał w pępku czy miział dookoła? Bo mizianie dookoła jak najbardziej może być przyjemne. :p

Super. To teraz cały świat wie, że 'mallina82" nie lubi jak jej grzebać w pępku za wyjątkiem jej faceta, który żyje w błogiej nieświadomości, że mallinie nie odpowiadają takie pieszczoty. Ech, życie... idę się urżnąć

Gość mallina82
Perwersja, to nie było mizianie, normalnie mi jeździł palcem W pępku :O jak czubek trochę , dziwne zachowanie :P oj Satyr, żal mi go było, nie chciałam od razu powiedzieć czegoś przykrego, całe szczęście ,że nie wybuchłam śmiechem

Mojej żonie też było mnie żal. Dlatego po 15-tu latach małżeństwa dowiedziałem się, że moje najczulsze pieszczoty jej piersi to było właśnie "mizianie" i że w sumie to ją tylko łaskocze. Mogła mi od razu urwać jaja, mniej by bolało. Pojebało Was, kobiety, z tą delikatnością.

Gość lucy fer
a może chciał ci sie dostać do żołądka?no wiesz-jest takie powiedzenie "przez żołądek do serca" czy jakoś tak... ;P

Gość mallina82
o jeny mówię ,że to był taki pierwszy raz ... jak będzie tak robił częściej to mu dam znać

Gość mallina82
lucy fer -dobre :D

No i a propos tego taka historia: Na wsi mieszkała jedna wdowa. Przychodzi kiedyś do sąsiada i mówi: - Sąsiedzie, zabijcie mi koguta, bo ja za delikatna jestem i nie chcę mu sprawiać bólu; - Dobrze, a oskubać go też dla Pani? - A nie, ja już go oskubałam!

Gość gość
Hej, a ja na przykład nie widzę w tym nic złego. Sam też mam nieraz ochotę dziewczynom pogrzebać w pępkach, kiedy mają gołe brzuszki, szczególnie latem.