Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkffksjfsksf

Mam wystający brzuch

Polecane posty

Gość fkffksjfsksf

Jestem szczupła, moją zmorą jest natomiast wiecznie nadęty brzuch :( Od 2 miesięcy nie piję w ogóle coli i zrezygnowałam z syfnego żarcia typu zupy z proszku. Myślałam, że to pomoże ale jednak nie... Ma ktoś jakąś radę?

Gość buuuhahaa hahaha
zabij się, to straszne! :O

Gość dresss code
też tak mam, im jestem chudsza to wydaje mi się, że brzuch bardziej wystaje, mam chyba jakiś problem w głowie bo moja siostra mówi, że przesadzam, szukam właśnie majtek korygujących i będę je zakładać np. pod sukienki

Gość to nie na forum a do lekarza
mam chyba jakiś problem w głowie nic dodać, nic ująć

Gość trumienka
mam to samo nogi szczuple i wogole ale brzuszek mam,sadełko jesli ograniczam jedzenie to chudnew nogach ,udach itp ale nigdy z brzucha... smutno mi!pociesz mnie ktos

Gość fkffksjfsksf
Dressss code, no właśnie, przy szczupłej sylwetce wygląda to dość niefajnie. Zawsze miałam płaski brzuch, potem zachorowałam (miałam coś z jelitami), leżałam tydzień w szpitalu i mniej więcej od tego czasu brzuch mi się "napompował"

Gość fkffksjfsksf
Trumienka, ale właśnie u mnie to nie jest tłuszcz (niestety) tylko 'balon' w środku

Gość arizonaa
proponuje 6 weidera, cieżko wytrwać, ale efekt potem rewelacyjny:)

Gość ewelina79999999
kupcie sobie majtki w ...chyba na Q sklepie...cos jak reserved ale z bielizna....tam sa takie po 69 zl,wysokie do biustu,z fiszbinami i sa super.kto mnie ost widzi-wszyscy gadaja ze schudlam-serio! a to te majty:) po prostu sciskam sie nimi i ubieram obcisle rzeczy...widac talie....biodra-taka klepsydra sie robie... a tak to tylko worki na gore ze sciagaczami byly!:( serio polecam! reszta bardzo droga i do d...y

Gość mbfmlbmkbmk
Marii, na pewno będę ćwiczyć. Po 2 tygodniach brzuszków wysiadłam, ale zaraz po egzaminach idę na siłownię. Być może to coś da, zobaczymy...

jeśli jesz chleb z mąki pszennej zastąp go chlebem razowym. Ja od dwóch tygodni przerzuciłam się na taki i już brzusio trochę lepiej wygląda:)

Gość ewelina79999999
esotiq:O faktycznie na q:O

Gość mbfmlbmkbmk
Ewelina, na pewno zobaczę ;) Najgorzej będzie w wakacje, niedługo jadę ze znajomymi na weekend na działkę i pewnie wezmę kostium a wtedy wiecie, lipa

Gość dresss code
no właśnie gacie albo ćwiczenia mięśni brzucha, ja jestem szczupła a mój brzuch to nie tłuszcz, jak coś zjem od razu mam balonik, wkurza mnie to

Gość mbfmlbmkbmk
Wariatka, serio? Będzie ciężko ale spróbuję... Kupiłam dzisiaj siemię lniane, moja babcia mówi, że to dobre na jelita i na wszystko ;)

Gość trumienka
a ja mam sadlo nawet brzuszkimi nie pomagaja a co sadzicie o linea,te tabletki?>

Ja ważyłam 80kg ale to przez stres ;/ ale zaczełam cwiczyc, jazda na rowerku, bieganie, itd bylo git, teraz po 6 - ścio miesiecznym wysilku waze 60kg czyli tyle ile chcialam :) a co najlepsze boczki i brzuszek zgubisz robiać po 30min dziennie na hula-hopie smieszne ale prawdziwe, sa wyrazne skutki :)

mam taki sam problem jak Ty, szczupła, a brzuch jak dziecko Afryki, więc zaczełam chodzic na basen , na razie raz w tygodniu i wyrzuciłam "biały" chleb

Gość dresss code
co do diety to od dawna jem zdrowo więc rady w stylu: jedz razowy makaron i inne takie są nieprzydatne

Tabletki,czy jakies proszki nie sa wcale dobre, troche schudniesz ale przy tym watroba wysiada a jak przestaniesz to brac to i tak wrocisz do takiej wagi i figury jak mialas ;/

Gość mbfmlbmkbmk
Trumienka, co prawda ja nigdy z wiadomych powodów żadnych takich środków nie stosowałam, ale uważam, że to zwykła ściema i jeśli ktoś naprawdę chce schudnąć to schudnie bez prochów, na których ktoś zbija niezłą kasę ;) Moja mama ciągle kupuje jakieś tabletki (co chwilę nowe, nawet nie kończy poprzednich opakowań), jakieś cud-herbatki. Niestety bez diety i ćwiczeń to nic nie da, jedynie wyszczupli portfel ;)

Gość trumienka
a chrupki kukurydziane jak bym ciagle jadła z jogurtem na turalnym np.?schudlabym cos?zamiast jesc obiadu i sniadania?

Gość teeny
słuchajcie a ja mam wystający, nadęty brzuch poniżej pępka:o taka gruba fałda, opona:o i też jestem szczupła i to się strasznie odznacza, czy to nie jest aby spowodowane wadą kręgosłupa albo jakiejś innej dolegliwości?bo nie chce mi się wierzyć, że to tłuszcz, są grubsze osoby z płaskim brzuchem..

Gość mbfmlbmkbmk
Wariatka, dokładnie to samo mówię :D Brzuch jak głodne afrykańskie dziecko ;) Albo 3 miesiąc ciąży :D Dress code, ja nie jem super zdrowo (zresztą to pojęcie względne a w dzisiejszych czasach mało co jest naprawdę zdrowe ;) ) ale tak jak pisałam, zupełnie odstawiłam napoje gazowane i te syfne gotowe jedzenie. Jeszcze 2 lata temu cieszyłam się płaskim brzuchem i uważałam go za jedyny swój atut (byłam zakompleksiona, powód - waga ;) )

Gość mbfmlbmkbmk
teeny, ja też mam tak poniżej pępka. Zaintrygowałaś mnie tą wadą kregosłupa, bo w sumie ja nie chodzę wyprostowana i takie całkowite wyprostowanie wydaje mi się nienaturalne ;/ Jaki masz brzuch jak dotkniesz? Bo ja mam po prostu twardy, zero tłuszczu

Gość trumienka
tak tak ja mam sadelko jak bym byla w 3miechu ciazy a nogi chude jak patyki prawie!!