Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanja_990

Wesele - pytanie

Polecane posty

Gość Hanja_990

Zostałam zaproszona na wesele do wujka które będzie we wrześniu. Mam zamiar iść ze swoim chłopakiem z którym jestem 3 lata. Moje pytanie dotyczy prezentu. Czy nie wypada nie dać nic? Konkretnie chodzi mi o to ze ani ja nie pracuje, ani on. Ja obecnie studiuje i jestem na utrzymaniu rodziców. Dodam ze mam 20 lat a on 21 Czy wystarczy prezent tylko od rodziców moim, czy będzie to raczej nie na miejscu, i tez powinniśmy z chłopakiem coś dać? Z góry dziękuję za odpowiedz.

Gość lepiej fiolet
powinniście coś dać. w takich sytuacjach moja mama kupowała komplet pościeli i dawaliśmy jako prezent od nas osobno :)

Gość b..le
Uważam że nic nie musisz dawać! Osoba zapraszająca zapewne wie doskonale że jestes na utrzymaniu rodziców więc to były drugi prezent od nich

Gość werontika
bosz co za pytanie jesteście dorośli przecież pójdziecie żeby sie nażreć za darmo,potańczyć i w ogóle na krzywy ryj ? nie masz 5 lat tylko jesteś już kobitą ,która zostanie w pełni obsłużona z osobą towarzyszącą że też ludzie sie nie wstydzą wciskać dope i za darmoche

Gość Hanja_990
No tak , może i macie racje, nie wypada iść na krzywy ryj ; / Wiec kupie coś z chłopakiem, na wakacje akurat będę miała troszkę pracy, wiec dam rade. Pieniążków nie dam, bo za wiele nie będę miała, ale kupie jakiś prezent.

Gość werontika
możesz kupić komplet ręczników w pudełku i zawiązać piękną kokardą - tego nigdy nie za dużo w domu,ręczniki są potrzebne albo komplet pościeli i też ładnie zapakować lub obrusy wg uznania ale zawsze coś,żeby nie być z pustymi łapami tylko jakoś sie zachować